Για το back to back

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά: με πολύ δυνατές απoδόσεις σήμερα ο #Eltoro βλέπει και προτείνει από όλα τα παιχνίδια της Laliga

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους αναγνώστες της στήλης και του site. Μικρή αποχή από το κύπελλο, για πολλούς λόγους. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με μπόλικες προτάσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος: με το ρίσκο στις αποδόσεις

Σημαντική η ερώτηση που κάνω και έχει να κάνει με σχεδόν όλους τους αγώνες της αγωνιστικής. Το μεσημέρι στις 15:00 ξεκινά η μέρα μας με την αναμέτρηση Καντίθ – Μαγιόρκα. Η γηπεδούχος σε δεινή βαθμολογική θέση, με πέναλτι στο τέλος υπέκυψε στην έδρα της Σεβίλλης με το ταπεινό 1-0. Για περίπου 20 λεπτά είχε αριθμητικό πλεονέκτημα μέχρι το 87ο λεπτό που δέχτηκε και εκείνη κόκκινη. Χέρι το αμυντικού Αλέχο που οδήγησε στο πέναλτι της ήττας. Σταθερά δεύτερη από το τέλος, δυσκολεύει όλο και περισσότερο το έργο  της για παραμονή. Η  Μαγιόρκα πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Θέλτα και συνέχισε την ανοδική της πορεία. Σκληρή ομάδα, στηρίζεται στις αντεπιθέσεις και στις οριακές νίκες. Αν και αρνητικό σημείο αναφοράς ότι μόνο μια φορά φέτος έχει φέρει back to back θετικό αποτέλεσμα, θα στηρίξω την νίκη της. Ανώτερη ποιοτικά μπορεί με το μισό μηδέν να κερδίσει.

Συνέχεια με το μίνι Καταλανικό ντέρμπι Χιρόνα – Μπαρτσελόνα. Η Χιρόνα μετά από ένα αήττητο σερί στο πρωτάθλημα εφτά αγώνων, τρείς νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ηττήθηκε στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 την Χετάφε, έλλειπε ο Λεβαντόφσκι λόγο τιμωρίας θα λείψει και σήμερα. Πέρασε και στο κύπελλο στα ημιτελικά. Δεν ήταν ούτε τόσο σίγουρο ούτε, ούτε τόσο εύκολο. Σχετικά επικίνδυνη έξοδος για την Μπάρτσα, δίχως τον Λέβα δυσκολεύεται στον γκολ, παρά την ποιότητα των παιχτών που έχει. Ρισκάρω στο αμφίτερμα, η Χιρόνα είναι φαρμάκι στις αντεπιθέσεις, ευάλωτη η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν θέλει και πολύ.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Επόμενο παιχνίδι το Σεβίλλη – Έλτσε. Αποκλείστηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Οσασούνα στο Κύπελλο. Αλλά είχε προηγηθεί σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Καντίθ. Αυτό ήταν το πρόγραμμα της Σεβίλλης. Η Έλτσε έφερε δεύτερη σερί ισοπαλία κόντρα στην Οσασούνα, 1-1. Εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας και το γεγονός ότι η Οσασούνα δεν πίεσε πολύ, είχε και το μυαλό της στο παιχνίδι κυπέλλου.  Μετρημένα τα πράγματα εδώ. Αν η Σεβίλλη καταφέρει να φέρει δεύτερη σερί νίκη πρώτη φορά για φέτος και να απομακρυνθεί κι άλλο από την καταραμένη τριάδα του υποβιβασμού, πρέπει και μπορεί να κερδίσει. Δεν θεωρώ ευκαιρία το 1,60 που το βρίσκω αυτή την στιγμή αλλά αν δε ντουμπλάρει τις νίκες της τώρα απέναντι στο χειρότερη ομάδα όλων των εποχών στη Laliga, δηλαδή η Έλτσε, δεν θα το κάνει ποτέ…

Τέλος στο Χετάφε – Μπέτις, θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους, παρά το αρνητικό τους σερί. Ποιοτικά είναι καλύτερη σαν ομάδα, αποδιοργανώθηκαν από το Super Cup, τώρα που γυρνάνε σε φυσιολογικούς ρυθμούς θα δείξουν την ανωτερότητα τους.

Καλή συνέχεια.

Μονό
15:00
Καντίθ - Μαγιόρκα
2
3.00
BET: 40 units
Μονό
17:15
Χιρόνα - Μπαρτσελόνα
Goal/goal
1.80
BET: 40 units
Μονό
19:30
Σεβίλλη - ΄Έλτσε
1
1.60
BET: 40 units
Μονό
22:00
Χετάφε - Μπέτις
2
2.60
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις