ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Μόναχο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Μόναχο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Μόναχο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Μόναχο

προγνωστικά

Τέσσερα σημεία βρίσκουμε στις επιλογές του #Bats για το Σάββατο, με την προσοχή να πέφτει κυρίως στην Bundesliga.

Η μάχη της «Αλλιάνζ Αρένα» ανάμεσα σε Μπάγερν και Άιντραχτ ξεχωρίζει στα σημερινά προγνωστικά, με παιχνίδι σε σημεία, γκολ και συνδυαστικές επιλογές.

Προγνωστικά: Βέρντερ Βρέμης – Βόλφσμπουργκ

Αν κάποια ομάδα ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα της επανέναρξης στην Bundesliga, είναι η Βόλφσμπουργκ. Το 6-0 επί της Φράιμπουργκ εντυπωσίασε, αλλά η κολλητή νίκη με 5-0 στο Βερολίνο επί της Χέρτα μάλλον προκάλεσε τρόμο στην υπόλοιπη λίγκα. Κανείς δεν ξέρει τι μάγια έκανε ο Κόβατς στη δίμηνη διακοπή, αλλά οι «λύκοι» εμφανίζονται σε εντυπωσιακή κατάσταση. Ναι, είναι έβδομη, αλλά μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Ουνιόν.

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στη Βρέμη, με τη Βέρντερ να μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς μετά τη διακοπή. Προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ του 7-1 από την Κολωνία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό παρά τη βελτιωμένη εικόνα της στο εντός έδρας ματς με την Ουνιόν Βερολίνου. Ποιοτικά απέχει αρκετά από την αποψινή της αντίπαλο και δεν έχει κάποιο θετικό από το οποίο να πιαστεί, για να πάει με καλή ψυχολογία στο επόμενο ματς. Τεράστια αξία στη νίκη των φιλοξενούμενων, ρισκάρουμε λίγο παραπάνω με το 2 & over 1,5 που πληρώνει 2.62 στη Novibet.

Τρουά – Λανς

Δώδεκα θέσεις χωρίζουν την Τρουά από τη Λανς, σε μια σεζόν που έχει εξελιχθεί ιδανική για τη δεύτερη. Λόγω κυπέλλου, μόνο η μία από τις δύο αγωνιζόταν την προηγούμενη βδομάδα και είναι η Λανς. Η νίκη της με 3-1 στην έδρα της Μπρεστ τη φέρνει στις 16 καλύτερες ομάδες του Coupe De France. Έντεκα σερί ματς χωρίς ήττα έχει σε όλες τις διοργανώσεις, από τα οποία κέρδισε τα εννιά. Καμία σχέση με την Τρουά που έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς της, και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία δώδεκα.

Μπορεί εκτός έδρας, όπως είναι λογικό, η Λανς να είναι λιγότερο δυνατή, όμως δεν είναι ομάδα που να μην μπορεί μακριά από το γήπεδό της. Οι δύο σερί ισοπαλίες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της δίνουν το κίνητρο να επιστρέψει στις νίκες και στα διπλά, ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση και όσο πιο κοντά μπορεί στην κορυφή. Είναι καλή στο σκοράρισμα και βρίσκει απέναντί της τη δεύτερη πιο αδύναμη άμυνα του πρωταθλήματος, με 40 γκολ παθητικό. Κι εδώ δε μας αρκεί το διπλό, που δίνεται περίπου στο 1.70. Παίζουμε διπλό & over 1,5, με απόδοση 2.10 στη Novibet.

Μπάγερν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η 18η αγωνιστική της Bundesliga επιφυλάσσει ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν, ανάμεσα σε Μπάγερν και Άιντραχτ. Είναι φοβερό αν δει κανείς την εξέλιξη των πραγμάτων από το καλοκαίρι, και όταν στον πρώτο γύρο και στο πρώτο ματς της σεζόν για το γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν κέρδισε με 6-1 στη Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Γκλάσνερ έχει εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα για φέτος και η ισοπαλία της στη δύσκολη έξοδο με τη Φράιμπουργκ την Τετάρτη της στέρησε τη δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά, οι «αετοί» έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα που θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Κι αυτό γιατί κι η Μπάγερν ακόμα ψάχνει τα πατήματά της.

Το 1-1 στην έδρα της Λειψίας δικαιολογείται, το ίδιο αποτέλεσμα εντός έδρας απέναντι στην Κολωνία αμέσως μετά όμως όχι. Και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, δηλαδή με ισοφάριση στο 90’ κι ενώ είχε δεχτεί γκολ στο 4’. Αναμένεται, πάντως, η αντίδραση από ένα μεγαθήριο σαν την Μπάγερν. Υπάρχει και το κίνητρο για εκδίκηση, μετά την περσινή ήττα-σοκ εντός έδρας από την Άιντραχτ με 2-1. Σπάνια δε βλέπουμε πολλά γκολ στα μεταξύ τους. Αξίζει το 2.20 της Stoiximan για το goal/goal & over 3,5.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Ματς από την Ελλάδα δε θα μπορούσε να λείπει. Μπορεί να μην αγωνίζεται σήμερα κάποια από τις μεγάλες ομάδες, όμως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη της 6ης θέσης. Πέρα από το Βόλος – Παναιτωλικός, έχουμε και την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι πρακτικά παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την είσοδο στα πλέι-οφ, έχοντας διαφορά έντεκα βαθμών από την 6η θέση. Ο Ατρόμητος βρίσκεται πιο κοντά, με πέντε βαθμούς λιγότερους από τον έκτο Βόλο.

Αμφότερες οι ομάδες αδυνατούν να πετύχουν ένα σερί καλών αποτελεσμάτων που θα τις βοηθήσει να ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο ΠΑΣ σε γενικές γραμμές δείχνει αισθητή βελτίωση σε σχέση με τον πρώτο γύρο, όπου έπαιζε σαν ομάδα που διεκδικεί την παραμονή. Κι ο Ατρόμητος μοιάζει να έχει βρει μια σταθερότητα, με το 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό να αποτελεί την τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα εντός έδρας ματς απέναντι σε ομάδες της πρώτης πεντάδας. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν σχετικά συχνά, αλλά δέχονται και γκολ. Ο ΠΑΣ, ειδικά, έχει δεχτεί γκολ και στα 19 ματς του φέτος στην Super League. Δεν υπάρχει λόγος να δίνεται στο 2.08 το goal/goal στη Novibet, κι εμείς θα το εκμεταλλευτούμε.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Combo
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Βόλφσμπουργκ
2 & over 1,5
2.62
BET: 13 units
Combo
18:00
Τρουά - Λανς
2 & over 1,5
2.10
BET: 17 units
Combo
19:30
Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & over 3,5
2.20
BET: 17 units
Μονό
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
Goal/goal
2.08
BET: 18 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις