Μεσημέρι Σαββάτου με γκολ σε αξία

Μεσημέρι Σαββάτου με γκολ σε αξία

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez εστιάζει σε Κύπελλο Αγγλίας και Ιταλία σε επιλογές με γκολ στο κουπόνι που έχουν αρκετή αξία

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο ξεκινάει με προγνωστικά και μπόλικη ποδοσφαιρική δράση. Στο μενού μας απόψε έχουμε το Κύπελλο Αγγλίας που επιστρέφει για ακόμα μία φορά μέσα στον Γενάρη αλλά και μία αναμέτρηση από την Serie A που έχει μπόλικο ενδιαφέρον. Πάμε αμέσως να δούμε τις επιλογές μας για απόψε.

Προγνωστικά: Αφερέγγυες άμυνες

Αρχή με την αναμέτρηση της Γουόλσολ με την Λέστερ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την διακοπή δεν έχουν αλλάξει σε καμία περίπτωση πρόσωπο αφού διατηρούν αυτή την αμυντική τους αφέλεια, που τους έχει κοστίσει πολλές φορές φέτος. Η χρονιά πάει άσχημα από την αρχή της, η ομάδα δείχνει να έχει χάσει τον δρόμο της και το κύπελλο δείχνει μία καλή διέξοδος για πορεία. Το ποδόσφαιρο που παράγει από την μέση και μπροστά δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό, αφού υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη και ροή των φάσεων. Εξάλλου βρίσκει δίχτυα αρκετά εύκολα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα σκοράρει και δύο γκολ σε ένα ματς. Το μελανό της σημείο όπως αναφέραμε και πάνω είναι τα μετόπισθεν, καθώς όταν πιέζεται είναι δεδομένο πως θα δεχθεί γκολ.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είναι μία τίμια ομαδούλα της League Two, θα έχουν ένα γεμάτο στάδιο από υποστηρικτές τους και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Επίσης δεν εμπνέουν με την αμυντική τους λειτουργία, ωστόσο το πάθος και η θέληση τους θα τους οδηγήσουν πολλές φορές έξω από την εστία των «αλεπούδων». Εξάλλου έχουμε δει σε αυτόν τον θεσμό, ότι περισσότερο «μπάλα» παίζει η ψυχή παρά οτιδήποτε άλλο.

Το ματς το βλέπουμε ανοιχτό. Η Λέστερ διαθέτει την ποιότητα, η Γουόλσολ τον ενθουσιασμό. Καλή επιλογή το Over 2,5 στο 1.75. 

Προγνωστικά: Η παράδοση μιλάει

Αργότερα στην Ιταλία η Έμπολι αντιμετωπίζει την Τορίνο, στο ματς που ανοίγει την αγωνιστική στην Ιταλία. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με ένα τεράστιο διπλό από το Μιλάνο και την έδρα της Ίντερ, επικρατώντας με 1-0. Σίγουρα αυτή η επικράτηση της έδωσε ψυχολογία της ομάδας και έδειξε πως μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο τόσα χρόνια. Βέβαια όμως όσοι παρακολουθούν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, γνωρίζουν πως αυτό το σύνολο είναι ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Δέχεται αρκετές φάσεις σε πολλά ματς, η άμυνα της δεν πείθει και η αστάθεια που βγάζει είναι μεγάλη, για αυτό εξάλλου κάθε χρόνο δεν μπορεί το κάτι παραπάνω και συμβιβάζεται με τις θέσεις κοντά στην δεκάδα. Διαθέτει όμως έναν αξιόλογο κορμό, ο οποίος έχει ορισμένο βάθος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο.

Η Τορίνο από την άλλη είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν στις αρχές της σεζόν, πήρε μία μεγάλη νίκη στην Φλωρεντία (την οποία βέβαια δεν άξιζε) απέναντι στην Φιορεντίνα. Είχε τα θέματα της αμυντικά, διατήρησε με τα χίλια ζόρια το προβάδισμα της. Τώρα δείχνει περισσότερο ανανεωμένη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη επιθετική συμπεριφορά. Θέλει ένα δεύτερο συνεχόμενο διπλό ώστε να συνεχίσει το καλό σερί της και την άνοδο της στην βαθμολογία.

Η παράδοση έχει έντονο τον χαρακτήρα του αμφίσκορου. Πιστεύουμε πως στην κατάσταση που βρίσκονται και οι δύο, μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Κρατάμε το Goal/Goal στο 1.93. 

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
14:30
Γουόλσολ - Λέστερ
Over 2,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
16:00
Έμπολι - Τορίνο
Goal/Goal
1.93
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις