Με τα γκολ στο «ντέρμπι της Μεσογείου»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Μπόλικες επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα της Γαλλίας όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι στο «Βελοντρόμ».

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Πλήρη δράση σε Ligue 2 αλλά και το σπουδαίο ντέρμπι Μαρσέιγ – Μονακό μας φέρνουν τα προγνωστικά Γαλλίας του Σαββάτου, πάμε λοιπόν στο ψητό…

Προγνωστικά Γαλλίας: Δοκιμασία για Λανς, ντέρμπι στο «Βελοντρόμ»

Το πρόγραμμα της Ligue 1 ξεκινά με το ΤρουάΛανς. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων ωστόσο, το ματς δεν είναι τόσο εύκολο για τη Λανς όσο δείχνει το διπλό γύρω στο 1,70. Η Τρουά μπορεί να μην κερδίζει εύκολα αλλά χάνει εξίσου δύσκολα στο «Σταντ ντε λ’ Ομπ» (το 0-2 από τη Μαρσέιγ ήταν μόλις η δεύτερη ήττα εντός μετά το 0-3 από Τουλούζ στο πρώτο ματς της χρονιάς). Η Λανς από την άλλη με νίκη πιάνει την Παρί στην 1η θέση της Ligue 1, ενδεχόμενο που βέβαια μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά για τους «λανσουά». Κορυφαία άμυνα πάντως στο πρωτάθλημα με 13 γκολ παθητικό και μόλις μία ήττα στις φετινές εξορμήσεις της (1-0 στο ντέρμπι με Λιλ).

Και ως προς την παράδοση η έδρα της Τρουά δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενη για τη Λανς (τρία διπλά σε 14 παιχνίδια για Ligue 1, Ligue 2 και κύπελλο από το 2002 έως σήμερα). Βέβαια το περσινό 1-3 είναι πιο κοντά στα τωρινά δεδομένα των δύο ομάδων συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Περιμένω μια προσεκτική Τρουά με πεντάδα στην άμυνα που θα προσπαθήσει να περιορίσει τα κενά στην άμυνά της και τα ατού της Λανς. Με αυτή τη λογική θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (2,02 pamestoixima.gr). Δεύτερη επιλογή θα είναι το under 3,5 κάρτες στον αγώνα (2,05 stoiximan.gr) καθώς ο Κλεμάν Τουρπέν είναι διαιτητής που δεν διακόπτει εύκολα το παιχνίδι και δεν βγάζει εύκολα κάρτες (μόλις δύο φορές σε δέκα αγώνες φέτος έβγαλε πάνω από τρεις).

Το βράδυ έχουμε το «ντέρμπι της Μεσογείου» στο «Βελοντρόμ». Η 3η Μαρσέιγ υποδέχεται την 4η Μονακό με πέντε βαθμούς να χωρίζουν τις δύο ομάδες. Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία, με την Μαρσέιγ να μη βρίσκει δίχτυα μόνο στις ήττες από Παρί και Λανς ενώ η Μονακό έχει σκοράρει σε όλα φέτος και προέρχεται από το 7-1 επί της Αζαξιό. Βοηθάει και η παράδοση των δύο στη Μασσαλία με δέκα goal/goal & over 2,5 στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια εκεί. Θυμίζω ότι και το ματς του πρώτου γύρου έληξε 2-3.

Διπλασιάζει το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 (2,02 stoiximan.gr) και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή μας από το ντέρμπι. «Δώρο» μοιάζει το 3,75 (novibet.gr) του να επιτευχθεί γκολ με πέναλτι με τον διαιτητή Ζερεμί Πινιάρ να το έχει κάνει… τέχνη φέτος (12 πέναλτι στα 11 φετινά παιχνίδια του!). Αξίζει και ένα ρίσκο στο fun bet του να κερδίσουν από ένα αμφότερες (29,00 stoiximan.gr)

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Στο σημερινό μενού της Ligue 2 έχουμε πολλά ισορροπημένα και αμφίρροπα ζευγάρια. Πάμε να δούμε τι θα ξεχωρίσουμε:

  • Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο και ενισχυμένη (Γκραντσίρ και Σαντλί) Χάβρη στην Αμιάν. Μια ομάδα «σκληροτράχηλη» στην έδρα της (5-2-2) που έβαλε δύσκολα στη Χάβρη και στο ματς του πρώτου γύρου (1-1 στο «Οσεάν»). Η Αμιάν πάντως όταν δέχεται γκολ συνήθως το δέχεται πρώτη επομένως το 2,20 (stoiximan.gr) στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή 0-1 έχει βάση.
  • Εντυπωσιακή παράδοση στα γκολ έχουν Νιμ και Νιόρ. Σε 11 αναμετρήσεις από το 2001 έως σήμερα στο «Κοστιέρ» έχουν καταγραφεί εννέα over 2,5 και οκτώ goal/goal. Ερωτηματικό για του γηπεδούχους η απώλεια ενός εκ τω κορυφαίων παικτών τους (Μπενραχού), στη θέση του οποίου βέβαια ήρθε ο έμπειρος Μπενεζέ. Στο 1,94 το αμφίτερμα (pamestoixima.gr) κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητικό. Έξι κόκκινες και έξι πέναλτι σε 13 παιχνίδια φέτος για τον ρεφερί Πιέρ Λεγκά, στο 2,27 (stoiximan.gr) να συμβεί ένα από τα δύο στο ματς. 
  • Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας μας με δύο πιθανά «Χ». Το πρώτο είναι στο ΠοΑννεσί. Δύο ομάδες σε αντίθετο μομέντουμ, με την Πο χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία (0-2-3) και την Αννεσί χωρίς ήττα στα τελευταία έξι (3-3-0). Το έτερο παιχνίδι είναι το ΚεβιγίΠαρί. Ανταγωνιστική στο γήπεδό της η Κεβιγί (έχει ηττηθεί μόνο από Χάβρη και Λαβάλ), εξαιρετική εκτός έδρας η Παρί (η ήττα στην Αννεσί έβαλε τέλος στο σερί πέντε νικών) που έχει να φέρει ισοπαλία από τις 30 Αυγούστου και το 1-1 στην Αμιάν. Στο 3,20 και στο 3,10 οι αποδόσεις από novibet.gr, προσωπικά θα ρισκάρω σε δυάδα.  

 

Μπον σανς!

Ειδικό
18:00
Τρουά - Λανς
Περισσότερα γκολ στο β' ημίχρονο
2.02
BET: 10 units
Κάρτες
18:00
Τρουά - Λανς
Under 3,5 κάρτες
2.05
BET: 7 units
Ειδικό
20:00
Αμιάν - Χάβρη
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 0-1
2.20
BET: 10 units
Μονό
20:00
Νιμ - Νιόρ
Goal/goal
1.94
BET: 15 units
Ειδικό
20:00
Νιμ - Νιόρ
Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι
2.27
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 9.92
20:00
Πο - Αννεσί
Χ
3.20
20:00
Κεβιγί - Παρί
Χ
3.10
BET: 5 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Μονακό
Goal/goal & over 2,5
2.02
BET: 15 units
Ειδικό
22:00
Μαρσέιγ - Μονακό
Γκολ με πέναλτι
3.75
BET: 7 units
Fun bet
22:00
Μαρσέιγ - Μονακό
Να κερδίσουν πέναλτι και οι δύο ομάδες
29.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις