Η πλάστιγγα γέρνει δεξιά

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ποντάρει απόψε σε Ελλάδα και Ισπανία σε αποδόσεις αξίας και με το βλέμμα στα δεξιά

Καλησπέρα σε όλους. Παρασκευή σήμερα και το πρόγραμμα είναι γεμάτο μετά από καιρό. Στο ποδόσφαιρο βρίσκουμε αξία στην αγαπημένη μας Super League 2 ενώ το βραδάκι υπάρχει ένα σημείο στο πρόγραμμα της Euroleague που δεν μπορεί να μας περάσει απαρατήρητο. Πάμε δυναμικά για επιστροφή στα ταμεία και στα απόλυτα. προγνωστικά

Προγνωστικά: Διαφορά εικόνας

Ξεκινάμε με τον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα και την αυλαία αυτού του Σαββατοκύριακου στην Σούπερ Λιγκ 2 ανάμεσα σε ΑΕΚ Β’ και Χανιά. Όσο καλά πάει η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, άλλο τόσο άσχημα πάει η δεύτερη. Το project του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει σημαντικά κενά φέτος αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές της περσινής εξαιρετικής φουρνιάς είτε μετακινήθηκαν στην πρώτη ομάδα είτε δεν βρίσκονται στο όριο ηλικίας που έχουν οι συγκεκριμένες ομάδες. Σε γενικές γραμμές δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπάζει αμυντικά και φανερώνει ουσιαστικά προβλήματα στην επίθεση όταν παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες. Λύσεις δεν υπάρχουν και η χρονιά θα είναι χρήσιμη για συμπεράσματα αλλά όχι για κάτι παραπάνω. Εξάλλου ουσιαστικό κίνητρο δεν υπάρχει στους ποδοσφαιριστές, ούτε χημεία μπορεί να βρεθεί όταν η ενδεκάδα αλλάζει κάθε αγωνιστική.

Από την άλλη οι Κρητικοί είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Παίζουν καλή άμυνα και το θέμα τους είναι στην δημιουργία. Φαίνεται πάντως να διατηρούν εύκολα την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη και μάλλον ακόμα μία χρονιά θα παραμείνουν με άνεση στην κατηγορία. Διαθέτουν πάντως μερικές ποιοτικές μονάδες που μπορούν να κάνουν την ζημιά, ενώ φυσικά όλοι στον σύλλογο θέλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να τελειώσουν με την υπόθεση παραμονή για να σχεδιαστεί η επόμενη σεζόν.

Το παιχνίδι λογικά αναμένεται κλειστό αλλά η εικόνα των γηπεδούχων δεν μας πείθει σε καμία περίπτωση. Τα Χανιά από την άλλη θα το παλέψουν το ματς, εάν βρουν κενά στην αντίπαλη άμυνα θα χτυπήσουν και γενικά όπως έδειξαν και με την Κηφισιά προκαλούν προβλήματα εύκολα. Κρατάμε το 2DNB στο 1.75.

Προγνωστικά: Ξυπνάει η Εφές

Συνεχίζουμε με μπασκετάκι και τον αγώνα της Μπασκόνια με την Εφές. Το κλίμα στους Βάσκους δεν είναι καθόλου καλό αφού η διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον Χένρι, δείχνει να έχει επηρεάσει τους πάντες. Σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα που υπάρχει, δημιουργεί έναν άσχημο κλοιό γύρω από τους παίκτες, οι οποίοι δεν αποδίδουν. Πάντως εάν θέλουμε να λέμε την αλήθεια το μπάσκετ που έπαιζαν λογικό ήταν να σταματήσει να αποδίδει και πλέον χρειάζεται ο Πεναρόγια να φτιάξει την ψυχολογία του συνόλου. Δεν είναι αυτό εύκολο, ειδικά όταν ο κίνδυνος απώλειας μέχρι και του εισιτηρίου που οδηγεί στα play-offs είναι ορατός.

Η Εφές από την άλλη αποτελεί μυστήριο που όμως είμαστε μαθηματικά βέβαιοι ότι κάποτε θα φορτσάρει. Η εικόνα της στο ματς με την Μπάγερν δεν ήταν καλή, πλέον χρειάζεται με σοβαρότερη εικόνα να πάρει το διπλό σήμερα ώστε να προσεγγίσει ξανά την οκτάδα. Ο Λάρκιν βρίσκει ρυθμό, ο Μπράιαντ είναι καλά και ο Αταμάν μπορεί να ξυπνήσει ξανά το ηφαίστειο. Στα μεγάλα παιχνίδια φέτος έχει δείξει πως είναι εκεί και πως δεν πρόκειται να παρατήσει κανένα μα κανένα ματς. Η σοβαρότητα της είναι αυτή που της κοστίζει, εάν κατέβει με συγκέντρωση τότε ίσως αλώσει την Βασκονία.

Η Μπασκόνια προβληματίζει σε όλα τα επίπεδα, η Εφές χρειάζεται να πατήσει γκάζι. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των Τούρκων, κρατάμε το διπλό -1,5 στο 1.72.

Μοναδικές εκπλήξεις* από 18:00 ως 01:00! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μονό
15:15
ΑΕΚ Β' - Χανιά
2 DNB
1.75
BET: 20 units
Μονό
21:30
Μπασκόνια - Εφές
2 (-1,5)
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις