Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 18/10): Διαβολο… Τρίτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 18/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ζαλγκίρις – Βίρτους Μπολόνια (20:00): Έσπασε το ρόδι στη διοργάνωση η Βίρτους με τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν. Η επιστροφή του Τεόντοσιτς ισχυροποιεί κι άλλο το ρόστερ του κόουτς Σκαριόλο. Το ρόστερ της Ζαλγκίρις δύσκολο να τελειώσει τη σεζόν πάνω απ’ την 16η θέση. Αξιόμαχη ήταν η εικόνα της στις ήττες με Μακάμπι και Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει ταβάνι.  Το over 72,5 πόντων των φιλοξενούμενων έχει τον πρώτο λόγο στο 1.60 του Pamestoixima.gr.

Σεβίλλη – Βαλένθια (20:00): Επιτέλους νίκη για τους Ανδαλουσιάνους στη Μαγιόρκα. Αήττητη πλέον για τρεις αγώνες με τον Σαμπαόλι στον πάγκο. Η Βαλένθια άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της με την Έλτσε. Ενώ έμεινε πίσω στο σκορ, το ανέτρεψε και τελικά ισοφαρίστηκε. Κλειστά παίζει πλέον η Σεβίλλη.  Επιλέγουμε λοιπόν 1X & under 4,5 στο 1.58 της Novibet.

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (21:30): Κέρδιζε τη Ρεάλ στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου με έντεκα πόντους διαφορά. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν φάνηκε να απειλείται. Τελικά κέρδισε με δύο πόντους μιας και η Ρεάλ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην τελευταία κατοχή. Μηδέν στα δύο για την Μπάγερν του Τρινκιέρι. Η αποδυνάμωση του ρόστερ είναι ορατή, αφού έχασε σχετικά εύκολα από Φενέρ και Βίροτυς. Άλλο επίπεδο η Μπάρτσα. Το διπλό με -4,5 πόντους χάντικαπ στο 1.58 της Stoiximan παίζεται.

Μπράιτον – Νότιγχαμ (21:30): Άλλη μια ήττα για την Νότιγχαμ από τη Γουλβς αυτή τη φορά. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Ήττα και για την Μπράιτον στο Μπρέντφορντ, παρά την καλή εμφάνιση. Της παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να επανέλθει στις νίκες. Με την αμυντική εικόνα που δείχνουν οι φιλοξενούμενοι φαντάζει δύσκολο να μην δεχθούν γκολ.  Ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 της Novibet στο 1.67 είναι μια χαρά.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιεκάνο (22:00): Η νίκη της Ατλέτικο στο Μπιλμπάο απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Μείωσε έτσι τη διαφορά απ’ τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς. Θετικό το πρόσημο μέχρι στιγμής για τη Βαγιεκάνο. Βρίσκεται στην μέση του πίνακα. Αμυντικά πάντως δεν πείθει. Στα αγωνιστικά ίσως λείψει ο Όμπλακ για τους γηπεδούχους. Η νίκη της Ατλέτικο με under 4,5 στο 1.77 του  Pamestoixima.gr έχει αξία.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις