Το Koubanezos.gr στο Euroleague Fantasy

Euroleague Fantasy

Για τρίτη σερί χρονιά το koubanezos.gr παίζει μπάσκετ στο Euroleague Fantasy Challenge με το δικό του πρωτάθλημα.

Μαζί με τη Euroleague ξεκινάει και το Euroleague Fantasy Challenge στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, η οποία προσφέρει πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων και εισιτήρια για το Final Four.  Δε θα μπορούσε το koubanezos.gr να μείνει έξω απ’ το παιχνίδι και γι’ αυτό δημιουργήσαμε το δικό μας πρωτάθλημα, που μπορείτε να μπείτε όλοι και να συναγωνιστούμε με τις προβλέψεις μας. Το ζητήσατε και το κάναμε! Άλλωστε, φέτος είναι η τρίτη σερί χρονιά που θα φτιάξουμε αυτό το παρεάκι, για να συναγωνιστούμε με τις εμπνεύσεις μας και τις προπονητικές μας ικανότητες.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το όνομα του πρωταθλήματος είναι «Koubanezos.gr» και ο κωδικός της λίγκας «9AB9A00B». Το μόνο που χρειάζεται είναι να αναζητήσετε το πρωτάθλημά μας με το όνομα του σάιτ στα δημόσια πρωταθλήματα του παιχνιδιού.

Μην ξεχνάτε ότι ήδη έχουμε μπει σε ρυθμούς Euroleague με μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά και το εκτενές αφιέρωμα στους 18 μονομάχους που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στη φετινή σεζόν. Εκεί μπορείτε να πάρετε μια σφαιρική εικόνα για τις μεταγραφές που έκανε κάθε ομάδα. Έτσι θα είστε πιο έτοιμοι για να φτιάξετε την ομάδα σας για το Euroleague Fantasy!

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Φτιάξε κι εσύ την ομάδα σου… και έλα στην παρέα μας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις