Κροατία – Μαρόκο

Κροατία - Μαρόκο

Αγώνας: Κροατία – Μαρόκο

Ημερομηνία: 17 Δεκεμβρίου 2022, Ώρα (GR): 17:00

Γήπεδο: Κάλιφα Στέιντιουμ (45.000) Πόλη: Ντόχα

Αποδόσεις: 2.45 – 3.40 – 3.00

Διαιτητής: Αλ Τζασίμ (Κατάρ)

Το Πανόραμα και οι βαθμολογίες του Μουντιάλ 2022

Παράδοση

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μια φορά σε αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη

Σε τελική φάση Μουντιάλ

Αναμετρήθηκαν στην φετινή διοργάνωση την πρώτη αγωνιστική των ομίλων σε ένα ματς που έληξε 0-0.

Κροατία

Ρεπορτάζ: Δεν συνέχισαν τα θαύματα τους οι Κροάτες που αποκλείστηκαν από την Αργεντινή. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο γνώρισαν την ήττα, σε ένα παιχνίδι που δεν τους βγήκε τίποτα και που ούτε τα μεγάλα τους αστέρια ήταν καλά. Θέλουν τώρα το χάλκινο μετάλλο για να ολοκληρώσουν μια ονειρεμένη μουντιαλική τετραετία.

Stat Attack:

  • Έχει παίξει ξανά μικρό τελικό το 1998 και τον κέρδισε.
  • Μετράει τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Αγωνιστικά νέα: Άπαντες στη διάθεση του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Πώς παίζει: Ο Ντάλιτς θα παίξει σφιχτά και θα δοκιμάσει να πρεσάρει τον αντίπαλο. Ασταμάτητο τρέξιμο και πάσες είναι στοιχεία από αυτή την τακτική που την έχουμε δει ξανά και ξανά από την Κροατία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Γκβάρντιολ, Λόβρεν, Σόσα – Μόντριτς, Κόβασιτς, Πέρισιτς – Κράμαριτς, Μάγιερ, Πέτκοβιτς.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μαρόκο

Ρεπορτάζ: Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλλία. Είχε ευκαιρίες, όμως η διαφορά ποιότητας τελικά ήταν εκείνη που έκρινε το ματς. Θέλει με τον κόσμο στο πλευρό του να ολοκληρώσει ένα υπέροχο τουρνουά, κατακτώντας ένα ιστορικής σημασίας μετάλλιο.

Stat Αttack:

  • Δεν έχει παίξει ξανά σε μικρό τελικό.
  • Έχει πέντε under 2,5 στα έξι τελευταία ματς.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας αποχώρησε από τον ημιτελικό ο στόπερ Σαΐς και δείχνει πως δεν προλαβαίνει ούτε το ματς του Σαββάτου. Εκτός λογικά και ο Αγκέρντ.

Πώς παίζει: Ο Ρεγκραγκί δεν θα αλλάξει κάτι. Θα παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει το Μαρόκο, θα προσπαθήσει να βρει τις στιγμές του και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το 4-3-3 δεν δείχνει να αλλάζει ούτε τα πρόσωπα που το αποτελούν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Ελ Γιαμίκ, Νταρί, Χακίμι, Αταλά – Αμαλά, Ουναχί, Άμπραμπατ – Ζίγιες, Μπουφάλ, Εν Νεσίρι.

Προγνωστικά

Εκτίμηση: Παιχνίδι που λογικά οι δύο ομάδες θα ανοιχτούν και θα δούμε ωραίο θέαμα. Δεν έχουν κάτι να χάσουν και γιατί να μην προσπαθήσουν να βρουν γκολ. Το οver 2,5 στο 1.87.

  • Special bet: Το παιχνίδι μπορεί να έχει πολλές επιθέσεις και αρκετές εντάσεις. Οπότε η μπάλα ενδέχεται να βγει πολλές φορές πλάγιο. Βρίσκουμε αξία στο οver 42,5 πλάγια άουτ.
  • Player’s bet: Ο Ζίγιες αποτελεί την πιο ποιοτική μονάδα του Μαρόκου. Το να σκοράρει το βρίσκουμε στο 3.80.
  • Fun bet: Το ματς αν ανοίξει ίσως πάρει τροπή για… παράταση. Δεν έχουμε δει ακόμα ένα 2-2 πλην του Ολλανδία – Αργεντινή, ίσως το δούμε ξανά εδώ, η συγκεκριμένη αγορά προσφέρεται στο 14.00.

Αποδόσεις κατάκτησης από τη Novibet

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις