Για μία θέση στον τελικό

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις στους ημιτελικούς του Roland Garros μακρία από σημεία και έμφαση στους άσους και στα μπρέικ

Καλημέρες. Προχθές ο Ρουντ των μόλις τριών διπλών λαθών στο τουρνουά, έκανε τέσσερα και μας στέρησε το απόλυτο στην στήλη. Στο άλλο παιχνίδι επιβεβαιώθηκε ο Τσίλιτς με δυσκολία, σε αντίθεση με τους άσους που πέρασαν από τα πρώτα δύο σετ. Θα συνεχίσουμε σήμερα τα προγνωστικά τένις με επιλογές από τους δύο μεγάλους ημιτελικούς του Roland Garros.

Ναδάλ – Ζβέρεφ

Ο Ναδάλ απέδειξε ότι είναι ο «βασιλιάς του χώματος» για άλλη μια φορά κερδίζοντας με 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Απέναντί του, ο Γερμανός Ζβέρεφ που έκανε την έκπληξη (σύμφωνα με τις αποδόσεις) και απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ. Στα μεταξύ τους παιχνίδια υπερτερεί ο Ισπανός, αν και στα τέσσερα τελευταία μετρά μόνο μία νίκη. Προφανώς και είναι φαβορί ο Ναδάλ στο χώμα , αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε τον Ζβέρεφ που με κατάκτηση του τουρνουά θα ανέβει στο No.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει κάποιος από τους δύο να τελειώσει το παιχνίδι στα τρία σετ. Άρα, το over 3,5 σετ στο 1.75 είναι πολύ πιθανό. Σε συνάρτηση (και) με την παραπάνω επιλογή, θα ποντάρω και στο να γίνουν Over 7,5 μπρέικ. Κανένας δεν έχει το σερβίς που θα προκαλέσει φόβο και με βάση και την παράδοση μεταξύ τους μπορεί να επιβεβαιωθεί αν έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι, όπως υπολογίζω.

Ρουντ – Τσίλιτς

Θα συνεχίσουμε στα προγνωστικά τένις με τον δεύτερο ημιτελικό. Ο Τσίλιτς απέκλεισε στα πέντε σετ τον Ρούμπλεφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στα 33 του, σε ημιτελικό Roland Garros. Ο Ρουντ δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά απέκλεισε και αυτός με την σειρά του τον Δανό Ρούνε για να βρεθεί εδώ.

Περιμένω παιχνίδι με αρκετούς άσους αφού και οι δύο παίκτες είναι εξαιρετικά ικανοί σε αυτόν τον τομέα, ειδικά ο Τσίλιτς. Θα πάμε αρχικά με το Over 5,5 άσους στο πρώτο σετ. Ο Κροάτης στο προηγούμενο παιχνίδι είχε οκτώ, και ο Δανός τέσσερις στο αρχικό σετ. Στο πρώτο σετ θα μείνουμε. Περιμένω ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα και για τους δύο χωρίς μεγάλα ρίσκα. Το να μην γίνει πάνω από ένα μπρέικ στο πρώτο σετ παίζει στο 2.15 στην Novibet.

Τέλος, θα κλείσουμε με το σερβίς του Μάριν Τσίλιτς. Αν υποθέσουμε και εδώ ότι θα πάει μακριά το παιχνίδι, το over 12,5 στους άσους του No.33 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
15:45
Ναδάλ - Ζβέρεφ
Over 3,5 σετ
1.75
Μονό
15:45
Ναδάλ - Ζβέρεφ
Over 7,5 μπρέικ
2.20
Μονό
18:30
Ρουντ - Τσίλιτς
Over 5,5 άσοι 1ου σετ
2.25
Μονό
18:30
Ρουντ - Τσίλιτς
Under 1,5 μπρέικ 1ου σετ
2.15
Μονό
18:30
Ρουντ - Τσίλιτς
Τσίλιτς over 12,5 άσοι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις