Έχει κάνει συμφωνία με θεούς και δαίμονες

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στον τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ποντάρει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος σήμερα

Καλησπέρα, καλησπέρα. Τελικός Champions League απόψε, οπότε το ενδιαφέρον στα προγνωστικά μας στρέφεται στο Παρίσι. Ένας μεγάλος αγώνας, ένα παιχνίδι δίχως αύριο για δύο τεράστιους συλλόγους. Η Γαλλική πρωτεύουσα βάζει τα καλά της και εμείς… ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι.

Προγνωστικά: Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Τελικός λοιπόν. Δύο ομάδες που φέτος εντυπωσίασαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι κόκκινοι του Κλοπ είχαν ένα σχετικά ήρεμο ταξίδι μέχρι να φτάσουν στην σημερινή ημέρα. Πέρασαν την Ίντερ, την Μπενφίκα και την Βιγιαρεάλ. Είχαν μερικές στιγμές που δυσκολεύτηκαν, ωστόσο τις διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία και τελικά πήραν το χρυσό εισιτήριο του τελικού. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να γυρίσει τρεις φορές από την κόλαση, να κάνει εκπληκτικές ανατροπές και τελικά με ηγέτη τον Μπενζεμά να προκριθει σε ακόμα έκανα τελικό της πλούσιας ιστορίας της.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι το είδαμε και πριν τέσσερα χρόνια σε ένα ζευγάρωμα βέβαια που ήταν αρκετά διαφορετικό από τώρα. Θέλει την εκδίκηση της η Λίβερπουλ και ο Σαλάχ όμως…. τίποτα δεν είναι σίγουρο απέναντι στην «Βασίλισσα».

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Εκτίμηση: Ένας τελικός είναι τελικός. Οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλους. Στο Champions League όμως… η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει συμφωνία με θεούς και δαίμονες. Οι αποδόσεις την αδικούν και εμείς θα την στηρίξουμε, δίνοντας Χ2 στο 1.78 από το Stoiximan.gr. Μερικά θα βάλουμε και στην κατάκτηση του τροπαίου από τους Μαδριλένους αλλά και σε ένα… ωραίο ειδικό με πρωταγωνιστή τον Έντερ Μιλιτάο.

Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2
1.78
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Κατάκτηση τροπαίου: Ρεάλ Μαδρίτης
2.40
BET: 10 units
Funbet
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Έντερ Μιλιτάο: 1+ προσπάθειες προς την εστία
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις