Άρης – Παναθηναϊκός: Πληρώνουν τα over στη Θεσσαλονίκη

Αρης - Παναθηναϊκός

To Bet of the Day πηγαίνει στο «Nick Galis Hall» και ποντάρει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό έχοντας δύο επιλογές.

Το Bet of the Day είναι και πάλι μπασκετικό και στρέφει την προσοχή του στο Αρης – Παναθηναϊκός για την προημιτελική φάση των play off της Basket League.

Στάδιο: Nick Galis Hall

Χωρητικότητα: 5.090 θεατές

Διαιτητές: Πουρσανίδης – Ζαχαρής – Λόρτος

Μεταξύ τους παράδοση: Φέτος έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο νίκες και τον Άρη μία. Η προηγούμενη νίκη των γηπεδούχων επί των φιλοξενούμενων, πριν τη φετινή στην regular season, ήταν το Μάιο το 2016 για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Άρης

Ρεπορτάζ: Γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΟΑΚΑ με 109-79. Ωστόσο, η χρονιά του θεωρείται σε μεγάλο βαθμό πετυχημένη, αφού παρά τις οικονομικές δυσκολίες, κατάφερε να εξασφαλίσει με άνεση τη σωτηρία και μια θέση στα play off του πρωταθλήματος. Το κλίμα στις τάξεις του Άρη είναι αρκετά καλό παρά την βαριά ήττα από τους «πράσινους», με τη δουλειά του Καστρίτη και των παικτών να εκτιμώνται από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων». Θέλει σαφώς να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι και να κοντράρει στα ίσα τον Παναθηναϊκό.

Stat attack: Έχει την πέμπτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 76,33 πόντους.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Καστρίτη ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη «συνάντηση» τους με την Άρη συντρίβοντας τον με 30 πόντους διαφορά. Οι παίκτες του Βόβορα ήταν ορεξάτοι, έχοντας πλουραλισμό και μεγάλη ευστοχία επιθετικά. Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό κρίνεται αποτυχημένη μέχρι τώρα, αφού η πορεία της ομάδας (κυρίως στην Ευρώπη) απογοήτευσε. Τελευταίος στόχος είναι φυσικά το πρωτάθλημα και με την έλευση του Βόβορα, το «τριφύλλι» θέλει να βελτιωθεί και στις δύο άκρες του παρκέ προκειμένου να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Stat attack: Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 83,46 πόντους ανά ματς, βρισκόμενος πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά νέα: Μοναδική απουσία για τον Βόβορα ο τραυματίας Στέφαν Γιόβιτς που δεν θα ενισχύσει ξανά φέτος τον Παναθηναϊκό.

Άρης - Παναθηναϊκός: Πληρώνουν τα over στη Θεσσαλονίκη

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς ανώτερη ομάδα του Άρη και η διαφορά δυναμικότητας τους φάνηκε στο πρώτο ματς της σειράς. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από σήμερα την πρόκριση, με όπλο την πολύ καλή επιθετική λειτουργία που είχαν και στην πρώτη αναμέτρηση. Η ομάδα του Βόβορα έχει πολλές επιθετικές απειλές (Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Μέικον, Γουάιτ, Παπαγιάννη) και για αυτό θα πάμε με το over 83,5 πόντων των φιλοξενούμενων.

Ακόμα, θα εμπιστευτούμε τον Άντονι Κάουαν του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ κάνει πολύ καλή σεζόν με τους Θεσσαλονικείς, συμβάλλοντας τα μέγιστα τόσο στο εκτελεστικό όσο και το δημιουργικό κομμάτι. Επιλογή μας το over 20,5 πόντων & ασίστ του. Ο 25χρονος επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο μπετ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος φυσικά και τη φυγή του μέχρι πρότινος ηγέτη του Άρη, Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Κάουαν είχε 10 πόντους και 9 ασίστ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όντας πολύ άστοχος. Στη σημερινή αναμέτρηση και μπροστά στο κοινό των «κιτρινόμαυρων», αναμένεται να πάρει πολλές πρωτοβουλίες, παίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
19:30
Άρης - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 83,5 πόντοι
1.80
Μονό
19:30
Άρης - Παναθηναϊκός
Κάουαν over 20,5 πόντοι & ασίστ
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις