Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 17/5) – Προκαλούν οι αποδόσεις στο ΟΑΚΑ

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 17/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 17/5) - Προκαλούν οι αποδόσεις στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00): Κόντρα «ασπρόμαυρων» και «πρασίνων» στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες πριν τον τελικό κυπέλλου. Μοιραίο το μυαλό τους σε εκείνο το παιχνίδι. Πιθανότατα θα ξεκουράσουν και θα προστατεύσουν ποδοσφαιριστές οι δύο προπονητές, παρότι παίζεται η δεύτερη θέση και το γόητρο. Αμφίβολος ο Αουγκούστο για τους γηπεδούχους, εκτός Σάντσεζ και Ιωαννίδης για τους Αθηναίους. Δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός του ΠΑΟΚ, η αξία βάσει φόρμας στο διπλό βρίσκεται. Προτιμότερη η ζαριά στο live.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ενα σωρό προβλήματα για τους γηπεδούχους, πέραν της δικαιολογημένης γκρίνιας από τον κόσμο για το φετινό στραπάτσο. Τιμωρημένοι Μάνταλος και Αμραμπατ, εκτός οι Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γέβτιτς και Βράνιες. Στον Ολυμπιακό ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας σεζόν μετά τη φιέστα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της ΑΕΚ, «πρόκληση» οι αποδόσεις στο 3.50+ για το διπλό.

Ντεν Χάαγκ – ΦΚ Αϊντχόφεν (21:00): Πλέι οφ ανόδου, διπλά παιχνίδια, από φέτος δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Ντεν Χάαγκ επικράτησε δις της Μπρέντα με 2-1, παρότι είχε εκτός τον πολύτιμο φορ Φερχέιντ, με 36 συμμετοχές και 30 γκολ. Η ΦΚ Αϊντχόφεν αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Δίκαια ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντε Γκράαφστσαπ. Εχει το αβαντάζ της έδρας η Ντεν Χάαγκ, στο 2.50 ο άσος από τη Novibet.

Παρί FC – Σόσο (21:30): Μονός αγώνας. Σε περίπτωση ισόπαλου 90λεπτου ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα παίξει μονό παιχνίδι την Παρασκευή στην Οσέρ. Η νικήτρια θα αναμετρηθεί σε διπλά παιχνίδια με τον 18ο της πρώτης κατηγορίας. Τρίτη συμμετοχή της Παρί σε μπαράζ. Εχει όμως απουσίες, σε αντίθεση μετην ήρεμη Σοσό. Δεν θα πάρουν ρίσκα, έχει πιθανότητες η ισοπαλία στο 3.20 από τη Winmasters.

Μπόκα – Κορίνθιανς (03:30): «Μπομπονέρα» (49.000 θ.), Μπουένος Αϊρες, αναμέτρηση για το Copa Libertadores. Από το καλό στο καλύτερο οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται δεύτεροι στον όμιλο. Εχουν όμως απουσίες. Από το εκτός έδρας 2-2 με την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε προέρχονται οι Βραζιλιάνοι. Οι δύο ομάδες ξέρουν πως αν ρισκάρουν μπορεί να βρεθούν ζημιωμένες. Παίζεται με ρίσκο το under 1,5 στο 2.50 από το Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις