Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στην Γερμανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά από Αγγλία και Ιταλία αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει η Γερμανία δύο αγωνιστικές πριν την λήξη.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, σωστή πρόβλεψη στο ΒιγιαρεάλΛίβερπουλ ενώ μας κράτησε ζωντανούς το ειδικό του Κανσέλο μιας και η Ρεάλ αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Στα σημερινά λοιπόν έχουμε αρκετό θέαμα και αρκετά κομβικά ματς σε σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκίνημα με την Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο ματς της Κολωνίας κόντρα στην Βόλφσμπουργκ στο οποίο οι γηπεδούχοι καίγονται αφού κυνηγάνε μία θέση στο Europa αλλά και να διατηρήσουν το εισιτήριο του Conference. Μονόπλευρο ενδιαφέρον, ενώ η τρομερή φόρμα της Κολωνίας με ωθεί να επιλέξω τα δύο ομαδικά της.

  • Συνεχίζουμε με το ίδιο πρωτάθλημα και πάμε σε ακόμα ένα αρκετά υποσχόμενο σε θέαμα ματς. Ο λόγος για το ΧόφενχαϊμΛεβερκούζεν, στο οποίο φαίνεται πως θα δούμε αρκετά γκολ, αφού και οι δύο ομάδες στηρίζονται στην επίθεση.

  • Στην ήδη υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ ταξιδεύει η Ντόρτμουντ, η οποία πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να νικήσει τον σάκο του μποξ της Γερμανίας. Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και ο κόσμος θέλει νίκη, για αυτό και σήμερα θα την επιλέξουμε με συνδυασμό τα γκολ.

  • Τέλος, μαζί με την Μπορούσια θα επιλέξουμε και την Σάλκε η οποία «παίζει τα ρέστα» της και πάει για πρωτάθλημα αφού η Βέρντερ γνώρισε ήττα σοκ από την Χόλσταϊν. Σημερινός αντίπαλος των «μπλε» είναι η Σαν Πάουλι, η οποία έδειξε πως δεν μπορεί να διεκδικήσει άνοδο αφού έμεινε πέντε ματς χωρίς νίκη. Βλέπει πρωτάθλημα η Σάλκε και δεν το χάνει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

  • Φεύγουμε από την Γερμανία και πάμε στην γειτονική Ιταλία η οποία μας έχει καλομάθει στα «ταμεία» και στα πολλά γκολ. Σασουόλο και Ουντινέζε, δύο βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες οι οποίες στα τελευταία ματς δέχονται και σκοράρουν κατά ριπάς. Επιλέγουμε τα γκολ και σε αυτό το ματς σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.

  • Τέλος κλείνουμε με την Φόρεστ Γκριν η οποία έχασε την πρώτη θέση μετά από πολλές αγωνιστικές και δείχνει πως έχει χάσει τον ρυθμό που είχε. Βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα της Αγγλίας και συγκεκριμένα στην League 2. Μέχρι το Μάνσφιλντ ταξιδεύει η Φόρεστ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, η οποία θέλει να εξασφαλίσει θέση στα μπαράζ ενώ να πάρει και νίκη ψυχολογίας. Επιλέγουμε την νίκη των γηπεδούχων αλλά με draw no bet για κάλυψη.

Δυάδα απόδοσης 2.35
16:30
Κολωνία - Βόλφσμπουργκ
Κολωνία over 1,5
1.57
16:30
Χόφενχαϊμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Over 2,5
1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
16:30
Γκρόιτερ Φιρτ - Μπορούσια Ντόρτμουντ
2 & over 2,5
1.65
21:00
Σάλκε - Σαν Πάουλι
1
1.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
17:00
Μάνσφιλντ - Φόρεστ Γκριν
1 dnb
1.65
19:00
Σασουόλο - Ουντινέζε
Goal/goal & over 2,5
1.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις