Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 7/5) – Χαμός στο τέλος της ευθείας

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 7/5): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 7/5) - Χαμός στο τέλος της ευθείας

Μαγιόρκα – Γρανάδα (15:00): Παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου, με τη Μαγιόρκα να βρίσκεται στο +1 από την αντίπαλό της και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Μόνο την Αλαβές έχει νικήσει αισίως η Γρανάδα, αλλά έχει τρομερά θετική παράδοση κόντρα στους γηπεδούχους. Αρκετά ψηλά το αμφίτερμα, ίσως με τραβάει η παράδοση προς τα ‘κει, στο 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Τορίνο – Νάπολι (16:00): Έχυσε τη καρδάρα με το γάλα η Νάπολι, μηδαμινές πλέον οι ελπίδες για τίτλο και φέτος. Η Τορίνο αν και αδιάφορη δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Δύσκολα θα δούμε παιχνίδι σκοπιμότητας, αν και η παράδοση δεν ευνοεί, ίσως δούμε παιχνίδι με γκολ. Οκ το g/g & over 2,5 στο 2.05 στο Pamestoixima.gr.

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ (16:30): Μονόπλευρο το κίνητρο με τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρήσουν τη προνομιούχο 6η θέση. Δε νομίζω να μπορέσει Βόλφσμπουργκ να φέρει αντίσταση απέναντι στο κίνητρο των φορμαρισμένων γηπεδούχων. Άσος σε combo με Over 1,5 στο 1.85 στη Betshop. 

Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου (16:30): Πραγματική ματσάρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να επιστεγάσουν μια απίστευτη χρονιά. Στοίχισε στην Ουνιόν η ισοπαλία με τη Γκρόιτερ, αναμενόμενα πάει να τρα δώσει όλα στο φινάλε για να «κλέψει» θέση στην εξάδα. Τη 4η θέση θέλει να διατηρήσει η εξαιρετική Φράιμπουργκ. Στο 1.70 το goal/goal χωρίς πολλά πολλά, στο Pamestoixima.gr. 

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν (16:30): Οι ελπίδες για εξάδα εξανεμίστηκαν για τους γηπεδούχους με το σερί επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη. Η Λεβερκούζεν θέλει να διατηρήσει τη 3η θέση και δείχνει σε καλή κατάσταση στο φινάλε. Δίκαιο το διπλό στο 2.10 στη Winmasters. 

Μπέρνλι – Άστον Βίλα (17:00): Τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Μπέρνλι και δείχνει να απέκτησε το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή, αφού βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Βίλα δεν έχει κίνητρο πλέον, αλλά έρχεται από τη νίκη απέναντι στη Νόριτς. Σε τιμές αουτσάιντερ μπορούμε να ποντάρουμε στους γηπεδούχους. Στο 2.20 ο άσος dnb στη Betshop.

Τσέλσι – Γουλβς (17:00): Δεν πατάει καλά η Τσέλσι, δεν κινδυνεύει ακόμη βαθμολογικά, αλλά η Άρσεναλ έχει πλησιάσει επικίνδυνα. Η Γουλβς είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, αλλά έχει ακόμη ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφίρροπο το παιχνίδι, σαφές φαβορί οι «μπλε» του Λονδίνου, αλλά δύσκολα θα ξεφύγουμε από τα 2-3 γκολ στο 2.00 στη Novibet.

Μπιλμπάο – Βαλένθια (17:15): Βρίσκει τρομερό μομέντουμ στο φινάλε η Μπιλμπάο και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για εξάδα. Η Βαλένθια παραμένει βαθμολογικά αδιάφορη, με το φινάλε να μοιάζει διαδικαστικό. Δίκαια χαμηλά ο άσος, πάλι σε combo με Over 1,5 γκολ βρίσκει αξία στο 2.10 στη Novibet.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (19:30): Μάχη που κρίνει τον απευθείας υποβιβασμό φέτος, με τη Λαμία να έχει ένα μαξιλάρι τεσσάρων βαθμών. Καλύτερος ο Απόλλωνας στο φινάλε, δε με πείθει η Λαμία, ειδικά με τον Φέστα στο τιμόνι. Για δύο αποτελέσματα παίζουν οι φιλοξενούμενοι και συνήθως αυτό γυρίζει μπούμερανγκ. Έχει αξία ο άσος στο 2.85 στη Stoiximan. 

Λάτσιο – Σαμπντόρια (21:45): Η Λάτσιο βρίσκεται σε ισοβαθμία με τη 5η Ρόμα και κοιτάει πίσω της στο -3 την 7η Φιορεντίνα. Υψηλό το κίνητρο για τους γηπεδούχους, σε αντίθεση με τη Σαμπντόρια. Η τελευταία ζούσε για το παιχνίδι με τη Τζένοα και αφού νίκησε τη μισητή αντίπαλο, πλέον συνεχίζει τη πορεία της. Ξεκάθαρο φαβορί η Λάτσιο δε νομίζω να φέρει αντίσταση η Σαμπντόρια, αγοράζεται ο άσος από ημίχρονο στο 2.30 στη Winmasters.

Λίβερπουλ – Τότεναμ (21:45): Ξεκάθαρο φαβορί οι «ρεντς» στη μάχη που δίνουν για το πρωτάθλημα. Συνεχίζει το κυνήγι για τη 4η θέση η Τότεναμ, έχει τη δυναμική, αλλά σε ματς με τέτοιο κίνητρο για τη Λίβερπουλ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, σε combo με over 1,5 γκολ στο 1.70 στη Novibet είναι οκ.

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (22:00): Είχε την ευκαιρία να πιάσει τετράδα η Μπέτις, αλλά με τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, μένει 5η. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ειδικά απέναντι σε ομάδες με καλή επιθετική γραμμή.  Αναμφίβολα αναμενόμενο να βρίσκουμε χαμηλά το αμφίτερμα, σε combo με over 2,5 στο 1.85 στη Betshop, έχουμε κάτι με αξία.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις