Επιλογές σε παίκτες ως το 2.35 στα αποψινά game 2

Επιλογές σε παίκτες ως το 2.35 στα αποψινά game 2

Προγνωστικά NBA: Σε ειδικά παικτών ως το 2.35 κοιτάζει και απόψε ο Σταμάτης Πίντζος στα προγνωστικά για τα play off του NBA

Καλησπέρα! Game 2 απόψε στους ημιτελικούς των περιφερειών ανάμεσα σε Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς και Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς με τρεις επιλογές από παίχτες σε κάθε περίπτωση για τα προγνωστικά στο NBA.

Προγνωστικά NBA: Ο Χίρο δίνει τον τόνο στο Μαιάμι

Προβάδισμα για τους Χιτ απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς με άνετη επικράτηση στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας. Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο και απόψε θέλουν να πάρουν καθαρό προβάδισμα στη σειρά.

Μπροστάρηδες για την ομάδα του Μαϊάμι στο πρώτο παιχνίδι οι Μπαμ Αντεμπάγιο και Τάιλερ Χίρο. Ειδικά με την απουσία του Κάιλ Λάουρι, ο καλύτερος έκτος παίχτης της λίγκας αναλαμβάνει παραπάνω αρμοδιότητες και στη δημιουργία. Με 7 ασίστ τελείωσε το game 1, προσθέτοντας 25 πόντους. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θεωρούμε πως μπορεί να ξεπεράσει το όριο των 22,5 πόντων + ασσίστ.

Από τους φιλοξενούμενους Σίξερς, τα πράγματα δεν δείχνουν ενθαρρυντικά δίχως τον Τζοέλ Εμπίντ. Έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στη δεύτερη περίοδο  και όσο ο Τζέιμς Χάρντεν παραμένει χαμηλά δύσκολα έχουν τύχει.  Ο Τομπάιας Χάρις αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος τελειώνοντας με 27 πόντους και έξι ριμπάουντ, δίχως να είναι αρκετό.

Δεν μας δικαίωσε με τα ριμπάουντ προχθές, ελπίζουμε  να το κάνει σήμερα σε συνδυασμό με την επιθετική του συγκομιδή.  Ίσως ο πιο αξιόπιστος σκόρερ των Σίξερς αυτή τη στιγμή.

Over 27,5 πόντους + ριμπάουντ η επιλογή.

Αξία υπάρχει και στον Τζέιμς Χάρντεν ώστε εκείνος να μην γράψει double double. Μόλις ένα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια απέναντι στο Μαϊάμι, στα ρηχά κινήθηκε και στο πρώτο παιχνίδι.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Προγνωστικά NBA: Τα Over για τους γηπεδούχους

Δεύτερο παιχνίδι και στην Αριζόνα μεταξύ των Φοίνιξ Σανς και των Ντάλας Μάβερικς. Ανώτερο το Φοίνιξ στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε σχετικά εύκολα δείχνοντας τον πλουραλισμό που τους διακρίνει ως ομάδα. Στην αντίπερα όχθη, το Ντάλας στηρίχτηκε αποκλειστικά στον Λούκα Ντόνσιτς. Παρά την συγκλονιστική του εμφάνιση, έφυγε ηττημένος τελειώνοντας τον αγώνα με 45 πόντους!

Τρεις παίχτες θα κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι, όλοι από τους γηπεδούχους Σανς.

Ο πρώτος είναι ο Τζέι Κράουντερ. Όσο το όριο των πόντων του βρίσκεται στο 8,5 αξίζει το ποντάρισμα. Τρέχει σερί πέντε εμφανίσεων στα φετινά play off που ξεπερνά το συγκεκριμένο όριο.

Επόμενος παίχτης ο Κρις Πολ. Ασυνήθιστα (για τα στάνταρ του) ήσυχο game 1 από τον πόιντ γκαρντ των γηπεδούχων με μόλις 3 ασσίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Δύσκολα να βλέπουμε συχνά τέτοιες εμφανίσεις από εκείνον. Θα ποντάρουμε και πάλι πάνω του μιας και το να γράψει double double, διπλασιάζει.

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά με τον Ντιάντρε Έιτον. Ο σέντερ των Σανς εμφανίζεται εξαιρετικά συνεπής και αποτελεσματικός ως τώρα, ωστόσο το όριο τον πόντων  βρίσκεται στους 19,5 . Με 5/7 over 19,5 πόντους τρέχει στα play off , εξαιρετικά βατό για εκείνον το συγκεκριμένο όριο.

 

Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τ. Χίρο over 22,5 πόντοι + ασσίστ
1.95
BET: 10 units
Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τ. Χάρις over 27,5 πόντοι + ριμπάουντ
1.88
BET: 10 units
Μονό
02:30
Μαϊάμι Χιτ - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Τζ. Χάρντεν double double - Όχι
2.35
BET: 10 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Τζ. Κράουντερ over 8,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Ντ. Έιτον over 19,5 πόντοι
1.95
BET: 10 units
Μονό
05:00
Φοίνιξ Σανς - Ντάλας Μάβερικς
Κ. Πολ double double - Ναι
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις