Champions League, EuroLeague, Κύπελλο Ελλάδος και NBA με σούπερ αποδόσεις

Champions League, EuroLeague, Κύπελλο Ελλάδος και NBA με σούπερ αποδόσεις

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση τόσο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όσο και στα ποδοσφαιρικά παρκέ!

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (27/04) ξεχωρίζει αρχικά ο σπουδαίος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όπως και το πρώτο ματς ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Βιγιαρεάλ για την ημιτελική φάση του Champions League!

Καθημερινό κουπόνι ενισχυμένων αποδόσεων στο Pamestoixima.gr!

Στο Pamestoixima.gr τόσο το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, όσο και το Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ είναι διαθέσιμα με 0% γκανιότα** και σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις*, ενώ διαθέσιμα είναι και εκατοντάδες special bets για κόρνερ, κάρτες, παίκτες και όχι μόνο!

Από εκεί και πέρα, ο μπασκετικός Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό για τα playoffs της EuroLeague, σε ακόμα ένα παιχνίδι το οποίο μπορείς να ζήσεις με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr! Με 0% γκανιότα**, πολλά special bets αλλά και Live Streaming* είναι διαθέσιμο και το 5ο παιχνίδι της σειράς των NBA Playoffs ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Ντένβερ Νάγκετς!

ΟΛΑ τα NBA Playoffs διαθέσιμα μέσω Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις