Σταθερή αξία στο 1.97

Σταθερή αξία στο 1.97

Καλημέρα.

Αυλαία στο Καμπιονάτο σήμερα, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη που δίνει η Τζένοα με τη Λέτσε για μια θέση στη κατηγορία.

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από μια σταθερή αξία. Η Σασσουόλο είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και το επιβεβαίωσε τις προάλλες με τον πιο εμφατικό τρόπο. Έκανε φύλλο και φτερό την άμυνα της Τζένοα, σκόραρε 5 φορές, με τον Μπεράρντι να βρίσκεται σε τρομερά κέφια. Αν και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, είναι φανερό ότι χτυπάει όλα τα ματς. Λογικά αυτό θα συμβεί και σήμερα. Η Ουντινέζε είναι βελτιωμένη, αλλά σίγουρα είναι ένα επίπεδο κάτω από την αντίπαλο της. Ο άσος στο 1.97 θα είναι η επιλογή μου.

Η υποβιβασμένη Σπαλ τα έχει παρατήσει από καιρό και αποτελεί σάκο του μποξ για όλες τις ομάδες.  Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει μόλις 1 βαθμό στα τελευταία 6 ματς και έχει δεχτεί 18 γκολ. Η Φιορεντίνα δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία ματς, θέλει να κλείσει τη σεζόν με μια καλή εμφάνιση και ο αντίπαλος μοιάζει ιδανικός. Διπλό και over 1.5 στο 1.57.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις