Euroleague: Κλείνει το μάτι στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Euroleague: Κλείνει το μάτι στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Πως βλέπουν οι εταιρίες το ενδεχόμενο πρόκρισης της ελληνικής ομάδας αλλά και της κατάκτησης της Euroleague.

Σε ρυθμούς play off κινούμαστε πλέον και επίσημα στην Euroleague, αφού τη Μεγάλη Τρίτη έχουμε «τζάμπολ» με τα παιχνίδια Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας και θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Τετάρτη τη Μονακό. Το πρόγρραμα κλείνει με το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Φαβορί ο Ολυμπιακός στη σειρά

Ολυμπιακός και Μονακό, είχαν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την= regular season. Από τη μία πλευρά έχουμε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την Αρμάνι και από την άλλη την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και ειδικά η Stoiximan θεωρούν φαβορί για την πρόκριση τον Ολυμπιακό, καθώς η αγορά αυτή εντοπίζεται στην τιμή του 1.30 έναντι του 3.70 της Μονακό. Ακολουθούν κάποια ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η παραπάνω εταιρεία.

Αγορά Απόδοση
Σκορ Σειράς 3-03.50
Νίκη σειράς Ολυμπιακού με ανατροπή στο σκορ5.90
Συνολικές νίκες φιλοξενούμενων Over 1,52.80
Συνολικά παιχνίδια στη σειρά Over 4,52.50
Η σειρά να τελειώσει στο τρίτο παιχνίδι3.30
Ολυμπιακός – αήττητος εντός έδρας1.80
Μονακό – αήττητη εντός έδρας2.80

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Euroleague: Δεύτερο φαβορί για κατάκτηση οι Πειραιώτες

Οι εταιρίες θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα είναι η επικρατέστερη ομάδα για την κατάκτηση της Euroleague, η οποία τερμάτισε πρώτη στη regular season. Από εκεί και πέρα Ολυμπιακός και Αναντολού Εφές, μοιράζονται σε αυτή τη φάση τις ίδιες πιθανότητες (5.50) για να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στη Σερβία, σύμφωνα με τη Stoiximan.

ΟμάδαΑπόδοση
Μπαρτσελόνα2.55
Ολυμπιακός5.50
Εφές5.50
Ρεάλ Μαδρίτης6.50
Μιλάνο9.00
Μακάμπι25.00
Μονακό27.00
Μπάγερν125.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις