Δυάδα με restart στο 3.03

προγνωστικά μπέιζμπολ

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Ο Παναγιώτης Δογαντζής αναλύει και ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε απόδοση 3.03.

Καλημέρα σε όλους. Ξεκίνημα εβδομάδας και στα προγνωστικά μπέιζμπολ θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Μπέιζμπολ: Όριολς vs Μπρούερς

Οι Όριολς από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνουν ότι θα είναι πάλι σάκος του μποξ. Στο Τάμπα Μπέι έχασαν και τα τρία παιχνίδια της σειράς με κάτω τα χέρια και με βαριά σκορ (8-0, 5-3). Σήμερα ξεκινάει ο Ζίμερμαν σαν πίτσερ, ο οποίος πέρσι έδωσε 6.39 run μέσο όρο σε 9 παιχνίδια!

Από την άλλη, οι Μπρούερς μετά από δύο σερί ήττες κέρδισαν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς με τους Καμπς με 4-5. Σήμερα ξεκινάει ο Χάουσερ ο οποίος πέρισυ τα πήγε σχετικά καλά αφού έδωσε 4 run μέσο όρο σε 16 αναμετρήσεις.

Εκτίμηση: Ευκαιρία για τους Μπρούερς να πάρουν τη νίκη, αφού οι Όριολς δεν δείχνουν, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, ικανοί για να κάνουν κάτι καλό φέτος. Η νίκη των Μπρούερς θα μπουν στα προγνωστικά μας.

Μπρέιβς vs Νάσιοναλς

Οι Μπρέιβς δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο όφελος στη σειρά με τους Ρεντς και έκαναν δύο νίκες και δύο ήττες. Τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκαν με 3-6 από τους Ρεντς. Σήμερα θα ξεκινήσουν με τον Ουάσκαρ Ινόα, ο οποίος πέρσι έδωσε 4 run μέσο όρο σε 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Από την άλλη, οι Νάσιοναλς μετά από τρεις σερί ήττες κέρδισαν τους Μετς με 4-2. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα με ποιόν pitcher θα ξεκινήσουν.

Εκτίμηση: Οι Μπρέιβς είναι ομάδα πρωταθλητισμού και είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν ένα restart μπροστά στο κοινό τους. Η νίκη τους στο άκρως ελκυστικό 1.86 στη Winmasters θα μπει στα προγνωστικά μας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.03
22:05
Οριολς - Μπρούερς
2
1.62
02:20
Μπρέιβς - Νάσιοναλς
1
1.86
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις