Combo με under και δυάδα στο 2.92

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Σε under διπλασιασμού και δυάδα... σχεδόν τριπλασιασμού ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος στα σημερινά παιχνίδια του NBA.

Προγνωστικά NBA: Combo διπλασιασμού στη Νέα Ορλεάνη

Διαδικαστικού χαρακτήρα η αναμέτρηση στο «Σμούθι Κινγκ Σέντερ» της Νέας Ορλεάνης όπου οι Χόρνετς (35-44) φιλοξενούν τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς (27-52). Οι μεν Χόρνετς θα παλέψουν στο play in tournament για ένα εισιτήριο για τα play off, οι δε Μπλέιζερς κοιτούν την επόμενη χρονιά. Σαφώς ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν χωρίς απουσίες και θα βρουν την ευκαιρία για ένα μεγάλο ροτέισον και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της συνέχειας. Αν υπολογίσουμε και τις έξτρα απουσίες που προκύπτουν από πλευράς Μπλέιζερς μάλλον πάμε για ένα συντηρητικό έως και αδιάφορο παιχνίδι.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Ευκαιρία για ένα combo νίκης των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το under των πόντων, όπου το όριο βρίσκεται στο 223,5. Τρίτη χειρότερη επίθεση της λίγκας στα δέκα τελευταία παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι (105,2 πόντοι), στη μέση ακριβώς της κατάταξης αυτής οι γηπεδούχοι (114,3).

Προγνωστικά NBA: Νικητές στο 2.92

Στροφή σε πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και συγκεκριμένα σε Τορόντο και Ντένβερ.

Στο Τορόντο οι γηπεδούχοι Ράπτορς  υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Σε επιλογή νικητή θα πάμε εδώ, στους φιλοξενούμενους για την ακρίβεια. Το διακύβευμα της αναμέτρησης είναι καθαρά μια καλύτερη θέση για την post season. Οι Ράπτορς -στην πέμπτη θέση αυτή τη στιγμή- θα προσπαθήσουν να την υπερασπιστούν από τους Μπουλς, οι φιλοξενούμενοι Σίξερς μπορούν να βρεθούν από την τέταρτη που βρίσκονται τώρα έως και την δεύτερη και θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους οι Ανουνόμπι και Γουατανάμπε, εκτός ο εξαιρετικός αμυντικός Τιμπούλ για τους Σίξερς..

Θα στηρίξουμε λοιπόν τον εκπληκτικό και υποψήφιο MVP Τζόελ Έμπιντ και την ομάδα του, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι φέτος θα πάνε μακριά κάνοντας ένα εμφατικό διπλό. Σε τιμές διπλασιασμού η νίκη τους.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Στην ίδια φιλοσοφία και στην «Μπολ Αρίνα» του Ντένβερ, εκεί όπου οι Νάγκετς (47-33) υποδέχονται τους Μέμφις Γκρίζλις (55-24).

Με τα τωρινά δεδομένα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται έκτη θέση της δύσης και θα βρουν στο δρόμο τους το Γκόλντεν Στέιτ με ενδεχόμενη επιστροφή του Στεφ Κάρι. Μαθηματικά θέλουν αφενός τη νίκη για να εξασφαλίσουν την απευθείας παρουσία τους στα play off και αφετέρου να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τους πέμπτους Γιούτα Τζαζ. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν μια εκπληκτική χρονιά έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση της περιφέρειας και δεν έχουν κανένα λόγο να πιεστούν ή να ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό βασικού παίχτη. Δεν προκύπτει για την ώρα κάποια νεότερη απουσία για τις δύο ομάδες.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο υποψήφιος MVP Νικόλα Γιόκιτς, ευελπιστούμε να οδηγήσει τους Νάγκετς σε ακόμη μία νίκη.

Δυάδα απόδοσης 2.92
02:40
Τορόντο Ράπτορς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
2
2.00
04:10
Ντένβερ Νάγκετς - Μέμφις Γκρίζλις
1
1.46
BET: 15 units
Combo
03:10
Νιου Όρλεαν Πέλικανς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
1 & under 223,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις