Ισπανική κυριαρχία στην Φρανκφούρτη

Προγνωστικά

Προγνωστικά Europa League με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα αλλά και επιλογές από το Conference σε αποδόσεις που φτάνουν μέχρι τριπλασιασμό

Καλημέρα κουβανέζοι. Την Δευτέρα φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό, την Τρίτη και την Τετάρτη τα παιχνίδια ήταν αψυχολόγητα, άρα επιστρέφουμε σήμερα Πέμπτη με προγνωστικά Europa League από την Φρανκφούρτη και δύο παιχνίδια από το Conference League.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μαζί και στον όμιλο. Μία νίκη για την Φέγενορντ και μία ισοπαλία και με τις δύο αναμετρήσεις να είναι αμφίρροπες. Κάτι τέτοιο αναμένω και στις δύο των προημιτελικών. Φαβορί οι Ολλανδοί που όμως δέχονται με μεγάλη συχνότητα γκολ στην έδρα τους. Πιο συγκεκριμένα στα επτά από τα εννιά τελευταία. Και στις συναντήσεις των ομίλων επιβεβαιώθηκε το Goal/goal. Γιατί όχι και τώρα στο 1.77 της Winmasters.

Λέστερ – PSV Αϊντχόφεν

Η διοργάνωση είναι η μόνη ελπίδα των «αλεπούδων» για ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού στο πρωτάθλημα βρίσκονται εκτός διεκδίκησης. Οι Ολλανδοί έδειξαν όπως με την Κοπεγχάγη για άλλη μία φορά την αστάθεια που τους διακατέχει. Αφού, βρέθηκαν να χάνουν στο 25’ 3-0 από την Τβέντε αν και στο τέλος κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Και οι δύο ομάδες έχουν καλές επιθέσεις, ασταθείς άμυνες και «δίψα» για διάκριση. Μπορούμε να δούμε άλλο ένα Goal/goal να επαληθεύεται με το μυαλό να στρέφεται και στην ισοπαλία.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα

Μονομαχία στα μέτρα των γηπεδούχων που τους αρέσει να περιμένουν και να χτυπάνε στην αντεπίθεση. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει όταν πρέπει να παράξουν φάσεις. Πρόσφατο παράδειγμα, η λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα απέναντι στην ουραγό. Η ομάδα του Τσάβι απέκτησε πλέον την ταυτότητα της παλιάς καλής Μπαρτσελόνα. Μεγάλα ποσοστά κατοχής στην προσπάθειά της να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου. Τα κατάφερε με μεγάλη άνεση στο «Μπερναμπέου» και δεν νομίζω να έχει θέμα απέναντι σε μια ομάδα που θα προσφέρει οικειοθελώς την μπάλα στα πόδια των Καταλανών.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Το Under 39,5% κατοχή μπάλας για την Άιντραχτ παίζει στο 1.87 στην Stoiximan και θα το επιλέξω για να κλείσω τα προγνωστικά Europa League.

 

Δυάδα απόδοσης 3.00
19:45
Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας
Goal/goal
1.77
22:00
Λέστερ - PSV Αϊντχόφεν
Goal/goal
1.70
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα
Άιντραχτ Φρ. under 39,5% κατοχή μπάλας
1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις