Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Προγνωστικά Euroleague

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μαζί με τις σπουδαίες αυτές αναμετρήσεις έρχεται και μία νέα σούπερ προσφορά*.

Στην Premier League, η Άρσεναλ θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά της για έξοδο στο Champions League. Με οδηγό τις πέντε σερί νίκες μακριά από την έδρα τους, οι «κανονιέρηδες» θα επιχειρήσουν να πάρουν ακόμη τρεις βαθμούς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (22:00). Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά μπορεί να δείχνει άνετη στη βαθμολογία, όμως δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί, γεγονός που φαίνεται και από την τετράδα αγώνων που συμπλήρωσε χωρίς ήττα (2-2-0).

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 1: 4.45 X: 3.60 2: 2.00

Στη La Liga, η Σοσιεδάδ θέλει να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Οι Βάσκοι υποδέχονται την Εσπανιόλ (22:00), που έχει αποκτήσει «μαξιλαράκι» ασφαλείας δέκα βαθμών από τις τελευταίες θέσεις, όμως απ’ την άλλη δεν χαλαρώνει και θέλει να αυξήσει το θετικό σερί (2-1-0). Η ομάδα του Αλγουθίλ στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων εντός, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Αλλά για να κάνει πιο… εύκολη τη  ζωή της καλείται να λύσει το πρόβλημα στην επίθεση, αφού διαθέτει την 5η χειρότερη επίθεση (29 γκολ).

Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ 1: 1.59 X: 3.85 2: 6.30

Δράση υπάρχει και στα παρκέ της Ευρωλίγκας. Η Φενέρμπαχτσε θέλει να αλλάξει το αρνητικό κλίμα ύστερα από τις έξι διαδοχικές ήττες, φιλοξενώντας την Μπάγερν σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική (20:30). Oι Βαυαροί μπαίνουν στις τελευταίες στροφές της κανονικής διάρκειας με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από την εξασφάλιση της δεύτερης σερί παρουσίας τους στα playoffs. Ταυτόχρονα θέλουν να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν την 8η θέση, η οποία θα τους στείλει πάνω στην Μπαρτσελόνα.

Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου 1: 1.82 2: 2.04

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις