Golden 21 με 42.000 ευρώ και σούπερ ενισχυμένη απόδοση για τον Ολυμπιακό στη EuroLeague!

Golden 21 με 42.000 ευρώ και σούπερ ενισχυμένη απόδοση για τον Ολυμπιακό στη EuroLeague!

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 42.000 ευρώ εγγυημένα* MONO για την εβδομάδα 21 έως 27 Μαρτίου! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από το Golden 21, όμως, στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι σου αποκτά μεγαλύτερη αξία καθημερινά! Στο πλαίσιο αυτό, είναι διαθέσιμη σούπερ ενισχυμένη απόδοση στο ειδικό στοίχημα να κερδίσει ο Ολυμπιακός τη EuroLeague (8.00). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον… δρόμο για το Final 4 και στο Pamestoixima.gr μπορείς να βρεις ειδική ενότητα με πολλά ειδικά στοιχήματα όπως:

  • Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό
  • Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό
  • Να προκριθεί ο Ολυμπιακός στο Final 4

Φυσικά, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το ειδικό στοίχημα που ξεχωρίζει είναι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να σηκώσει το τρόπαιο της EuroLeague, το οποίο είναι διαθέσιμο σε σούπερ ενισχυμένη απόδοση στο Pamestoixima.gr (8.00)!

Κυριακή των ντέρμπι με σούπερ αποδόσεις και πολλά special bets στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις