Λίγα γκολ και στο βάθος… παράταση

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος στα παιχνίδια του Champions League που αναμένονται κλειστά, χωρίς γκολ και θέαμα έχει για σήμερα ο Μακράκης

Καλημέρες. Άλλη μία Ευρωπαϊκή μέρα ξημερώνει. Την ώρα που γράφω, δεν ξέρω αν τα πήγε καλά η στήλη της Τρίτης αλλά είμαι αισιόδοξος. Λίγα πράγματα στο πρόγραμμα σήμερα, ωστόσο έχω ξεχωρίσει τέσσερις απλές αλλά ταυτόχρονα πολύ πιθανές επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Λίγα γκολ και στο βάθος... παράταση

Προγνωστικά στοιχήματος: Λιλ – Τσέλσι

Οι Λονδρέζοι έχουν καταφέρει να διαχειριστούν πολύ καλά μέχρι στιγμής όσα συμβαίνουν στο διοικητικό επίπεδο και μοιάζουν αγκαλιά και με την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Λιλ είναι βελτιωμένη, κυρίως αμυντικά και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές κόσμου. Στο πρώτο παιχνίδι είχε σταθεί πάρα πολύ καλά και για μένα έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Θα κοντράρω το φαβορί Τσέλσι που δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα για το διπλό ενώ επίσης θα ποντάρω και στο under 2,5 που αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και είναι το αγαπημένο εύρος γκολ της φετινής φάσης των «16»

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ

Είχα πει σε προηγούμενη στήλη ότι είναι το μόνο ζευγάρι χωρίς φαβορί. Αλληλοεξοντώθηκαν στο πρώτο παιχνίδι, με την Βιγιαρεάλ να έχει την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες, αλλά αν υπολογίσουμε ότι η Γιούβε αφού προηγήθηκε ήταν αναμενόμενο αν δώσει την μπάλα στους Ισπανούς, μιλάμε για ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δύο τα πάνε χαρά εγχώρια και ούτε απόψε μπορώ να χρίσω κάποια από τις δύο φαβορί. Περιμένω προσεκτικό παιχνίδι, κάτι το οποίο αρχικά με οδηγεί στο under 2,5. Από αποτέλεσμα μυρίζω παρατασούλα, άρα επιλογή μου στα προγνωστικά στοιχήματος είναι το Χ στο 3.50 του Pamestoixima.

Στο Golden 21 δεν επιλέγουν άλλοι για σένα! Εσύ αποφασίζεις για τα 21 γκολ της αγωνιστικής/εβδομάδας!

Δυάδα απόδοσης 3.23
22:00
Λιλ - Τσέλσι
Under 2,5
1.86
22:00
Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ
Under 2,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λιλ - Τσέλσι
2.03
BET: 15 units
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ
Χ
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις