Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις. Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Τρίτη εβδομάδα για το Golden 21 με τα ευρωπαϊκά να μπαίνουν στο παιχνίδι, μαζί με τα πρωταθλήματα. Και αν δε πρόλαβες το ευρωπαϊκό τριήμερο, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σαλερνιτάνα – Σασσουόλο: Μετά την αποδοχή του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι άρχισαν να αποδίδουν σε καλύτερο βαθμό. Η Σασσουόλο δεν έχει ρεαλιστικούς στόχους, αλλά επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Μακριά από την έδρα της εμφανίζεται ιδιαίτερα παραγωγική, αλλά και αφελής αμυντικά. Η ανανεωμένη Σαλερνιτάνα μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Ματς που πιθανόν ξεκινάει από τα δύο γκολ και βλέπουμε.

Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη: Ήττα πισογύρισμα για την Ουνιόν από τη Βόλφσμουργκ. Συνεχίζει στο κυνήγι της εξάδας και εντός έδρας παραμένει αξιόπιστη. Η Στουτγκάρδη έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί με τρομερή ανατροπή και νίκη κόντρα στη Γκλάντμπαχ. Συνεχίζει τη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε κανέναν από τους δύο δε κάνει η ισοπαλία και σαφώς η ήττα. Ματς που δύσκολα θα μείνει χαμηλά σε γκολ, βάσει των πρόσφατων δειγμάτων.

Χετάφε – Βαλένθια: Δυσκόλεψε το πράγμα πάλι για τη Χετάφε με τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Βαλένθια μετά τη πρόκριση στο κύπελλο έχει άλλη ψυχολογία και φαίνεται στο γήπεδο. Ομάδες που θέλουν να παίξουν μπάλα, δύσκολα θα μείνει χαμηλά το παιχνίδι, αλλά σίγουρα έχει και ταβάνι τα 3-4 γκολ.

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ: Δεν είχε λόγο να φορτσάρει η Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα, αλλά το τελευταίο διάστημα παραμένει παραγωγική. Η Γουότφορντ συνεχίζει τη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά αμυντικά έχει τρομερά θέματα. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορεί να φτάσει και ψηλά σε γκολ, αν παρουσιαστούν όπως συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα.

Κλερμόν – Λοριάν: Ματς ουσιαστικά εξάποντο με τη Λοριάν να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Μαλωμένες με την άμυνα έκαστες και προφανώς καμία από τις δύο δε θα θέλει να φύγει ηττημένη. Όλα συνηγορούν στο να έχουμε σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άρσεναλ – Λέστερ: Η Άρσεναλ είναι η ομάδα με το κίνητρο, αφού θέλει να παραμείνει στη τετράδα. Η Λέστερ σαν να συνήλθε μετά τις επιστροφές παιχτών, σίγουρα δε θα παραδοθεί αμαχητί. Πολύ έντονο ρυθμό τα παιχνίδια τους, μπορούν να συνεισφέρουν σε ματς με γκολ, αλλά σίγουρα με ταβάνι μέχρι 3-4 γκολ.

Ντόρτμουντ – Μπίλεφελντ: Κρίση στους Βεστφαλούς με τον covid, με σχεδόν όλη την βασική αμυντική γραμμή να βγαίνει εκτός. Πάντως θα έρθει ξεκούραστη μετά την αναβολή της προηγούμενης βδομάδας. Η Μπίλεφελντ δε βάζει γκολ, δέχεται φάσεις με το τσουβάλι, αλλά έχει μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει προβλήματα στη Ντόρτμουντ. Πολύ δύσκολα να μείνει χαμηλά τον εν λόγω παιχνίδι και μπαίνει στις επιλογές μας.

 

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 12-13/3 για το Golden 21.
Σάββατο 12/316:00Σαλερνιτάνα – Σασσουόλο
Σάββατο 12/316:30Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη
Σάββατο 12/322:00Χετάφε – Βαλένθια
Κυριακή 13/316:00Σαουθάμπτον – Γουότφορντ
Κυριακή 13/316:00Κλερμόν – Λοριάν
Κυριακή 13/318:30Άρσεναλ – Λέστερ
Κυριακή 13/318:30Ντόρτμουντ – Μπίλεφελντ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις