Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σάββατο.

Μπράιτον – Λίβερπουλ: Πολλά τα διαδοχικά παιχνίδια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, δεδομένα υπάρχει κούραση. Κυνικά θα προσπαθήσει να επικρατήσει, κόντρα σε μία γηπεδούχο που εσχάτως αδυνατεί να σκοράρει και μετράει τέσσερις σερί ήττες. Πιθανά σκοράκια το 0-2 και το 0-3.

Σπέτσια – Κάλιαρι: Ντέρμπι παραμονής θα έλεγε κανείς, τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός, αμφότερες εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο νικητής ξεφεύγει στη βαθμολογία, αλλά πρωτίστως δεν θέλει να χάσει κανένας. Σφιχτή προσέγγιση αναμένουμε, θα κρατηθεί σε λογικά πλαίσια το σκορ.

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: Αμυνα για σεμινάριο οι γηπεδούχοι κόντρα στη Λειψία. Η Βόλσφμπουργκ βρίσκει γενικώς δίχτυα, αλλά δεν πείθει με τη δημιουργία της. Πιθανά τα 2-3 γκολ εδώ. Θα μπει το παιχνίδι στο δελτίο για το Golden 21.

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι: Αμφότερες με κοινό στόχο την παραμονή, ειδικά η φιλοξενούμενη δεν έχει πολλά περιθώρια για γκέλα σε αυτή την αναμέτρηση. Θα προσέξουν κυρίως τα μετόπισθέν τους, οσμή για… ισοπαλία και μικρό σκορ. Τύπου 1-1.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονπελιέ – Νις: Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, δεν θα υποβιβαστούν, μοιάζει απίθανο να προλάβουν έξοδο στην Ευρώπη. Η Νις θέλει να τερματίσει δεύτερη, ενώ όπως και με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα στηριχθεί στην άμυνά της και έπειτα θα κοιτάξει να βρει γκολ. Αναμένεται αναγνωστικό το πρώτο μισάωρο, πιθανά τα 2-3 γκολ. Το παιχνίδι θα μπει στο δελτίο του Golden 21.

Σαμπντόρια – Γιουβέντους: Απλά και… κυνικά στο -7 από την κορυφή οι φιλοξενούμενοι, κρατούν τα χαμηλά τα σκορ των αγώνων τους. Η Σαμπντόρια είναι δυνατή εντός έδρας, θα βάλει δύσκολα στη «Γηραιά Κυρία». Πιθανά τα 2-3 γκολ εδώ, στη χειρότερη να μπουν τέσσερα.

Βιγιαρεάλ – Θέλτα: Με το μυαλό στη Γιουβέντους η Βιγιαρεάλ και για την πρόκριση – όνειρο στους «8» του Champions League. Θα προσπαθήσει κυνικά και… σβηστά να επικρατήσει της Θέλτα, σε καμία περίπτωση δεν θα επιχειρήσει να κάνει το παιχνίδι ροντέο.

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββάτου για το Golden 21.
Σάββατο 12/314:30Μπράιτον – Λίβερπουλ
Σάββατο 12/316:00Σπέτσια – Κάλιαρι
Σάββατο 12/316:30Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ
Σάββατο 12/317:00Μπρέντφορντ – Μπέρνλι
Σάββατο 12/318:00Μονπελιέ – Νις
Σάββατο 12/319:00Σαμπντόρια – Γιουβέντους
Σάββατο 12/319:30Βιγιαρεάλ – Θέλτα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις