Κρίσιμες μάχες σε Γαλλία και Γερμανία

Προγνωστικά

Επιχείρηση-επιστροφή στα ταμεία για τον Bet Minute με προγνωστικά σε Bundesliga και Ligue 1 με αποδόσεις γύρω απ’ το 1.90.

Ξεμάτιασμα επειγόντως! Ξέρει κανείς το άθλημα; Αν ναι, ρίξτε ένα! Ε δεν εξηγείται αλλιώς, μόνο με τη μεταφυσική. Μα να έχει γκολ απ’ το 15’ το ρημάδι το ελβετικό και να μένει έτσι σε όλο το πρώτο ημίχρονο; Πως αλλιώς να το εξηγήσω; Τεσπα, καλή καρδιά. Προχωράμε με προγνωστικά σε Γερμανία και Γαλλία.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Bundesliga: Εξάποντο παραμονής

ΟΚ, ξέρω πως Αρμίνια Μπίλεφελντ και Άουγκσμπουργκ δεν είναι και ο ορισμός των επιθετικών ομάδων, αλλά βαράει στο μάτι αυτό το 1.91 που βλέπω στη Stoiximan για να βάλουν έστω ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Πρόκειται βέβαια για πολύ κρίσιμο ματς στην ουρά της Bundesliga, είναι αυτό που λέμε «εξάποντο» και θα έλεγε κανείς πως θα ήταν περισσότερο επιφυλακτικές απ’ ό,τι συνήθως. Πιστεύω πως και οι δύο το έχουν σημαδέψει για να πάρουν ένα τρίποντο-ανάσα στη μάχη της επιβίωσης και όσο προσεκτικές και να είναι αμυντικά, τα λάθη δε θα λείψουν. Λίγο αποτελεσματικές να είναι και λογικά, το τσιμπάμε το 1.91.

Προγνωστικά Ligue 1: Στο τέλος ανάβουν τα αίματα

Κρίσιμο και το ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της γαλλικής Ligue 1, ανάμεσα σε Λοριάν και Λιόν. Οι μεν γηπεδούχοι έβαλαν στοπ στην αιμορραγία του τελευταίου διαστήματος με το διπλό στην Μπρεστ, οι δε φιλοξενούμενοι δεν λένε να διπλώσουν θετικό αποτέλεσμα. Δικαιούνταν βέβαια περισσότερα κόντρα στη Λιλ, αλλά άλλο τι δικαιούσαι κι άλλο τι παίρνεις… Παντελώς αναξιόπιστοι οι «λιονέ» εκτός έδρας, δεν αξίζει το χαμηλό διπλό.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Παρατήρησα πως η ομάδα του Μποζ, τα «χάνει» στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων μακριά από την έδρα της, καθώς σε αυτό το διάστημα έχει δεχθεί τα οκτώ από τα 18 γκολ! Επίσης, το συγκεκριμένο διάστημα είναι αυτό που ανάβουν τα αίματα και στα εντός της Λοριάν. Τα επτά απ’ τα 20 γκολ που έχουν μπει φέτος στο «Σταντ ντυ Μουστουάρ», μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο. Αυτό θα κυνηγήσω, στο 1.88 από τη Stoiximan με το line τοποθετημένο στο 73ο λεπτό.

Μονό
21:30
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Άουγκσμπουργκ
Γκολ και στα δύο ημίχρονα
1.91
BET: 10 units
Late
22:00
Λοριάν - Λιόν
Γκολ μετά το 73’
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις