Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι με combo bets και super ενισχυμένες αποδόσεις

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι με combo bets και super ενισχυμένες αποδόσεις

Η μάχη στην κορυφή της Premier League γιγαντώνεται και η 27 η αγωνιστική μπορεί να δώσει εκ νέου διαφορετική διάσταση.

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο «Γκούντισον Παρκ» κόντρα στην Έβερτον (19:30). Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα γνώρισε ήττα-σοκ το περασμένο Σάββατο από την Τότεναμ (2-3), βλέποντας την διαφορά από τους διώκτες να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Γενικότερα, εντός συνόρων παρουσιάζεται πιο ευάλωτο το τελευταίο διάστημα (2-1-1), κάνοντας εύκολα λάθη στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μακριά από την έδρα τους, οι «πολίτες» παραμένουν αήττητοι από τα τέλη Αυγούστου και μετά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στο διάστημα αυτό μετρούν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες, σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές στις οκτώ εξ αυτών (27-7 γκολ).

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 1: 9.40 X: 5.60 2: 1.31

Η Έβερτον είναι βυθισμένη στην εσωστρέφειά της και μπλεγμένη σε μάχη παραμονής. Η απόσταση δύο βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη φορτώνει άγχος την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, που μετράει μόλις μία νίκη το πρόσφατο δίμηνο (1-1-6). Ούτε εντός αλλάζει κάτι δραματικά στην απόδοσή της, αφού πήρε όλα κι όλα δύο τρίποντα από τον Οκτώβριο και μετά (2-1-5), με την άμυνα να κάνει… νερά.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Την τελευταία τετραετία οι «πολίτες» αριθμούν 9 διαδοχικές νίκες κόντρα στα «ζαχαρωτά», σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον δύο φορές (ανεξαρτήτως διοργάνωσης)! Μάλιστα, για να βρει κάποιος απώλεια βαθμών για τη Σίτι πρέπει να γυρίσει τον χρόνο στο 2017.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μονομαχίες της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις