Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 24/2): Europa και Conference στο προσκήνιο

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 24/2): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 24/2): Europa και Conference στο προσκήνιο

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σεβίλλη (19:45): Με το 3-1 του πρώτου αγώνα λογικά η Σεβίλλη δε θα έχει πρόβλημα να κλειδώσει τη πρόκριση. Ακολουθεί το κομβικό ματς με τη Μπέτις στη LaLiga. Η Ζάγκρεμπ αδιάφορη δεν είναι και εντός πάντα εμφανίζεται μεταμορφωμένη. Σκοράρουν εντός στα ευρωπαϊκά, αναμένω το ίδιο και σήμερα. Το πρώτο λόγο το αμφίτερμα στο 1.80 στη winmasters.

Λάτσιο – Πόρτο (19:45): Προβάδισμα για τους «δράκους» με το 2-1 του πρώτου αγώνα, με ανατροπή. Η Λάτσιο δεν παίζει άσχημα, αλλά ακολουθεί δύσκολο ματς με τη Νάπολι. Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει διαθέσιμους όλους της βασικής επιθετικής τριάδας (Τζακάνι, Πέδρο, Ιμόμπιλε). Εμπιστοσύνη δεν εμπνέει για τιμές φαβορί η Λάτσιο, στρεφόμαστε στη κόντρα. Το Χ2 Δ.Ε στο 1.66 στη novibet.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λειψία (19:45): Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Τυχερή η Σοσιεδάδ που με τρεις προσπάθειες έκανε δύο γκολ στη Γερμανία. Κυριάρχησε πλήρως η Λειψία στο πρώτο παιχνίδι, όπως και το Σάββατο κόντρα στη Χέρτα με το εντυπωσιακό 1-6. Καλή ομάδα η Σοσιεδάδ, αλλά δεν είναι σε καλή φάση, το απέδειξε και τη Κυριακή με τη βαριά ήττα από τη Μπιλμπάο με 4-0. Επιλογή η πρόκριση των Γερμανών στο 1.90 στη pamestoixima. 

Ολυμπιακός – Αταλάντα (19:45): Πήρε προβάδισμα στο Μπέργκαμο, αλλά δε μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί δεχόμενος την ανατροπή με 2-1. Δεν είναι με το μέρος του η παράδοση, όταν ηττάται στο πρώτο ματς εκτός έδρας. Η Αταλάντα δε πατάει καλά και ίσως μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Και το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης», ξεκινάει από το αμφίτερμα στο 1.71 στη winmasters. 

Μπόντο Γκλιμτ – Σέλτικ (19:45): Απραξία μεν, εμφανισάρα δε για τους Νορβηγούς. Παρόλο που είχαν να παίξουν μπάλα δύο μήνες πήραν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στους Σκωτσέζους με το ευρύ 1-3. Δεν είχε διαβάσει την αντίπαλό της η Σέλτικ, αναμενόμενα διαφορετικό ματς θα δούμε στη Νορβηγία. Εκεί που είναι αήττητοι πάντως σε έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια οι Νορβηγοί. Παιχνίδι που βάσει όσων είδαμε θα έχει αρκετά τέρματα.

ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ (22:00): Δεν έπεισε ο δικέφαλος του Βορρά στη Δανία και βρίσκεται με τη πλάτη στο τοίχο μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Πάντως φάνηκε η αγωνιστική απραξία των Δανών, αφού μετά το 60′ δεν είχαν τις απαραίτητες ανάσες. Ο ΠΑΟΚ πρακτικά πλήρης οφείλει να κάνει το παιχνίδι του στη «Τούμπα». Αξίζει το ρίσκο στον άσο στο 2.05 στη pamestoixima. 

Νάπολι – Μπαρτσελόνα (22:00): Σημαντική ισοπαλία για τη Νάπολι στη Βαρκελώνη, αν και δεν ήταν καλύτερη. Πρωταρχικός στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά η Ευρώπη δε βγαίνει από το κάδρο. Η Μπαρτσελόνα συνεχώς και καλύτερη, καθαρά από ατυχία έμεινε στην ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι. Έχει τα θέματα της πίσω, αλλά με βάση όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι έχει το πρώτο λόγο. Καλοπληρώνει το διπλό στο 2.5o στη pamestoixima.

Ρέιντζερς – Μπορούσια Ντόρτμουντ (22:00): Τρομερή εμφάνιση και νίκη με 2-4 μέσα στη Γερμανία για τη Ρέιντζερς. Σε τραγική βραδιά οι Γερμανοί οι οποίοι ξέσπασαν επάνω στη Γκλάντμπαχ με το εντυπωσιακό 6-0. Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο η Ντόρτμουντ, αναμενόμενα δε θα πετάξει λευκή πετσέτα. Πρέπει να νικήσει με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων για να το στείλει στη παράταση. Θεωρώ πως θα το καταφέρει. Το combo 2 & over 1,5 στο 1.91 στη novibet. 

Μπέτις – Ζενίτ (22:00): Ματς ροντέο στην Αγία Πετρούπολη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 2-3! Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μπέτις να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης. Δεν είναι κακή ομάδα η Ζενίτ, αλλά λίγο η αγωνιστική απραξία, λίγο η κακή παράδοση εκτός Ρωσίας κάνουν τη κατάσταση δύσκολη. Η Μπέτις στα καλύτερα της εδώ και αρκετό διάστημα, το έδειξε και στη Ρωσία, θεωρώ θα το επιβεβαιώσει και στην Ισπανία. Ο άσος στο 2.04 στη winmasters. 

Μπράγκα – Σέριφ (22:00): Η Μπράγκα κατάφερε να μη κάνει μια σοβαρή τελική απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει χάσει έξι βασικούς και έχει να παίξει μπάλα δύο μήνες. Η Σέριφ από τη μεριά της, με τη γνωστή τακτική της πήρε σπουδαία νίκη και έχει το πρώτο λόγο για τη πρόκριση. Άλλη ομάδα εντός η Μπράγκα, αλλά η Σέριφ έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί τα παιχνίδια της. Αν σημειωθεί γκολ θα γίνει λογικά μετά το 28′, στο 2.07 στη novibet. 

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις