Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ με 600+ αγορές και combo bets

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ με 600+ αγορές και combo bets

Η Premier League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ενδιαφέρον. Αναμετρήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην κούρσα του τίτλου διεξάγονται απόψε.

Στην παραπάνω κατηγορία εντάσσεται το Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ στο «Έτιχαντ» (19:30). Η πρωτοπόρος της λίγκας έρχεται με φόρα από την «διαστημική» εμφάνιση κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τους «16» του Champions League (5-0). Γενικότερα, μετά την γκέλα με την Σαουθάμπτον (22/01), γύρισε εκ νέου ο… διακόπτης για το σύνολο του Γκουαρντιόλα, που μετράει τέσσερις κολλητές νίκες με απολογισμό τερμάτων 15-1!

Όσον αφορά τις εντός έδρας επιδόσεις των «πολιτών», για να βρει κάποιος απώλεια πρέπει να γυρίσει τον χρόνο στις 30 Οκτωβρίου 2021 (ήττα 2-0 από Κρίσταλ Πάλας). Έκτοτε αριθμούν 10 διαδοχικές επικρατήσεις, σκοράροντας κατά μέσο όρο στο διάστημα αυτό 3,2 γκολ κατά μέσο όρο ανά ματς!

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1:1.29 X:5.70 2:10.00

Η Τότεναμ δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα. Στην τελευταία τετράδα αγώνων ηττήθηκε τρεις φορές, ούσα κατώτερη των προσδοκιών. Ενδεικτικό αυτού η εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς το Σάββατο (2-0), όπου δέχτηκε δύο γκολ στα πρώτα 18 λεπτά και ο Γιορίς την γλίτωσε από μεγαλύτερο διασυρμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, είναι απολύτως ισορροπημένη την πρόσφατη τριετία. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ομάδα μετράει από τέσσερις νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έληξε δίχως νικητή. Στο διάστημα αυτό, οι έδρες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς δεν υπάρχει κανένα διπλό (4-1-0 στο Μάντσεστερ). Το εν λόγω σερί συνεχίστηκε και στον πρώτο γύρο φέτος, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 1-0.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ντέρμπι της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις