Τσέλσι – Παλμέιρας: Η ώρα της στέψης για την πρωταθλήτρια κόσμου

Τσέλσι - Παλμέιρας

Στο Άμπου Ντάμπι για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Τσέλσι - Παλμέιρας, ταξιδεύει σήμερα η στήλη Bet of the Day.

Η ώρα που θα μάθουμε την πρωταθλήτρια κόσμου έφτασε. Στις 18:30 θα έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση ΤσέλσιΠαλμέιρας, στον 18ο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

  • Στάδιο «Μπιν Ζαγιέντ», Αμπου Ντάμπι (37.500 θ.)
  • Η Τσέλσι προκρίθηκε στην διοργάνωση ως κάτοχος του Champions League.
  • Η Παλμέιρας εξασφάλισε την συμμετοχή της κατακτώντας το Copa Libertadores.
  • Η Βραζιλία με την συμμετοχή της Παλμέιρας στον τελικό φτάνει τις 9, όντας η πρώτη της σχετικής λίστας. Η Ισπανία ακολουθεί με 8.
  • Η Τσέλσι επιστρέφει στην διοργάνωση μετά το 2012, όταν και ηττήθηκε στον τελικό από την βραζιλιάνικη Κορίνθιανς (1-0). Μοναδικός συνδετικός κρίκος εκείνης της χρονιάς ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα.
  • Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που κάποια μη-Ευρωπαϊκή ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο.
  • Το γρηγορότερο γκολ σε τελικό της διοργάνωσης έχει πετύχει ο Ντάντε το 2013, όταν σκόραρε στο 7ο λεπτό του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Ράζα Καζαμπλάνκα.
  • Το 4-2 είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχει εμφανιστεί σε τελικό. (Μίλαν – Μπόκα Τζούνιορς 4-2 & Ρεάλ Μαδρίτης – Κασίμα Άντλερς 4-2).
  • Τρεις οι τελικό μεταξύ ομάδων από Βραζιλία και την Αγγλία, με τους Λατινοαμερικάνους να έχουν το προβάδισμα με 2-1. Και στους τρεις τελικούς το σκορ ήταν το ίδιο: Σάο Πάολο – Λίβερπουλ 1-0 (2005), Κορίνθιανς – Τσέλσι 1-0 (2012) και Λίβερπουλ Φλαμένγκο 1-0 (2019).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

 

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Το κοντινό πλασέ του Ρομέλου Λουκάκου στον ημιτελικό κόντρα στην κατώτερη Αλ-Χιλάλ ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση στον τελικό. Θέλουν οπωσδήποτε τον τίτλο οι Άγγλοι, αφού το 2012 ηττήθηκαν από την Κορίνθιανς. Ο Τόμας Τούχελ ξεπέρασε το πρόβλημα με τον covid και πέταξε Παρασκευή βράδυ από Αγγλία και θα δώσει το παρόν.

Απουσίες: Δε θα αγωνιστούν οι μακροχρόνια απόντες Ρις Τζέιμς και Μπεν Τσίλγουελ. Μάλλον η ενδεκάδα θα είναι φωτοτυπία με αυτή του ημιτελικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα –  Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Αλόνσο – Χάβερτζ, Ζίγιετς, Λουκάκου

Παλμέιρας

Ρεπορτάζ: Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ωστόσο πέρυσι είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό. Φέτος «καθάρισε» εύκολα την Αλ-Αχλί με 2-0 και σκόρερ τους Ντουντού και Ράφαελ Βέγκα.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα οι Βραζιλιάνοι, που λογικά θα παραταχθούν χωρίς αλλαγές σε σχέση με τον ημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γουέβερτον – Ρότσα, Γκόμεζ, Λουάν, Πικέρεθ – Ντανίλο, Ράφαελ –  Βέγκα, Ντουντού, Σκάρπα – Ρόνι

 

Τσέλσι - Παλμέιρας: Η ώρα της στέψης για την πρωταθλήτρια κόσμου

Εκτίμηση Τσέλσι – Παλμέιρας

Μεγάλο φαβορί φυσικά η Τσέλσι, η οποία βέβαια δεν παύει να έχει αντίπαλο και τον κακό της εαυτό. Έχουμε δει ουκ ολίγες φορές φέτος να κολλάει στις αναμετρήσεις της. Η Παλμέιρας είναι υπολογίσιμη ομάδα και σε καμία περίπτωση δε θα είναι τόσο εύκολος αγώνας για τους «μπλε», όσο ο ημιτελικός. Θεωρώ πως αν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά θα είναι με οριακό σκορ. Στη Novibet η επιλογή οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει με ένα γκολ διαφορά προσφέρεται στο 2.35. Ωραιότατο, αν λάβει κανείς την παράδοση που θέλει Βραζιλιανό-αγγλικούς τελικούς να έρχονται 1-0.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
18:30
Τσέλσι - Παλμέιρας
Οποιαδήποτε ομάδα νίκη με διαφορά 1 γκολ
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις