Με τη φόρμα του Αστέρα και την άμυνα της Ατλέτικο

Με τη φόρμα του Αστέρα και την άμυνα της Ατλέτικο

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ισπανία και Ελλάδα έχει στο ντεμπούτο στο koubanezos.gr ο Θάνος Κούρος.

Φίλοι κουβανέζοι, την καλησπέρα μου. Πρεμιέρα για μένα στο σάιτ και όπως είναι λογικό δε με γνωρίζετε. Το στοίχημα είναι αξία αλλά πάνω από όλα είναι έμπνευση. Πάμε λοιπόν σιγά σιγά στα πρώτα μας προγνωστικά με το γεμάτο δράση κουπόνι του Σαββάτου.

Προγνωστικά: Συνεχίζει το σερί στην Τρίπολη

Ξεκινάμε από την Τρίπολη όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Ιωνικό. Μόνο νίκες μετρούν μέσα στο 2022 οι Αρκάδες, υποδεχόμενοι έναν αντίπαλο που πρόσφατα έκανε καθοριστικό βήμα σωτηρίας με το 2-1 επί του Ατρομήτου και την ισοπαλία στο Βόλο. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς με νίκη κάνει σχεδόν βέβαιη τη συμμετοχή του στα play-off, πιο άνετοι από την άλλη οι Νικαιώτες του Δημήτρη Σπανού.

Εκτίμηση: Καλύτερη ομάδα ο Αστέρας, που έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλο του. Ο άσος του 1,60, σε συνδυασμό με το under 3,5 φτάνει το 2.07 στη Fonbet, με δεδομένο ότι οι ομάδες δε συνηθίζουν να ανοίγουν τα ματς τους.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Προγνωστικά: Σκοράρει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» η Χετάφε

Στροφή νούμερο 24 στη La Liga, με την ομάδα του Σιμεόνε να φιλοξενεί τη Χετάφε. Σε κακή κατάσταση οι «ροχιμπλάνκος», που βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από την ήττα 4-2 από την Μπαρτσελόνα, ενώ ακολουθεί ματς για την φάση των «16» του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ. Μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία η Χετάφε, μεγάλο ρίσκο η «διπλή» της πάντως. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων η Χετάφε σκόραρε, κάτι που σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε να το κάνει από το 2012 κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Εκτίμηση: Εκτός της μάχης του τίτλου από νωρίς η Ατλέτικο και με το μυαλό στην Ευρώπη θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει δικαιώματα στους φιλοξενούμενους που βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, ενώ η επιθετική τους ποιότητα μπορεί να τους δώσει ένα γκολ. Κόντρα στα προγνωστικά, υπάρχει αξία στο goal-goal που φτάνει το πολύ υψηλό 2.84 στη Betshop.

Pamestoixima.gr: Με τις αποδόσεις που ήθελες, με πλούσιο πρόγραμμα live streaming και με άφθονες στοιχηματικές επιλογές, για να παίζεις εύκολα και γρήγορα.

Μονό
19:30
Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός
1 & under 3,5
2.07
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε
Goal/goal
2.84
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις