«Κλειδώνει» την τρίτη θέση και ελπίζει στη… δεύτερη

«Κλειδώνει» την τρίτη θέση και ελπίζει στη... δεύτερη

Καλημέρα.

Ολοκληρώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, το πορτογαλικό πρωτάθλημα, το τουρκικό και φυσικά η Premier League.  Η σεζόν δεν έχει τελειώσει τυπικά, αφού απομένουν το Campionato και οι ευρωπαϊκοί αγώνες, αλλά σίγουρα το στοιχηματικό ενδιαφέρον θα ατονήσει για ένα μικρό διάστημα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα. Ξεκινάμε με την τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία, όπου υπάρχει μπόλικο σασπένς.

Η Σίβασπορ βρήκε τη φόρμα της στο πιο κρίσιμο σημείο και πέτυχε 2 σερί νίκες. Αν κερδίσει σήμερα, εξασφαλίζει την τρίτη θέση και μπορεί να βγει ακόμα και δεύτερη, αν ηττηθεί η Τράμπζονσπορ.  Ακόμα και ως τρίτη, πάντως, μπορεί να βγει στο Champions League, αν ισχύσει η τιμωρία της ομάδας της Τραπεζούντας. Ως εκ τούτου, το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο γι΄αυτήν σήμερα και λογικά δε θα έχει πρόβλημα με την αδιάφορη Γκέζτεπε που έχει να κερδίσει πάνω από μήνα. Το διπλό στο 1.73 θα είναι η επιλογή μου.

Η Νάπολι θέλει να παραμείνει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και να πάει με ψυχολογία στο μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα. Ειδικά μετά την ήττα από την Πάρμα, η νίκη θα είναι βάλσαμο. Η Σασσουόλο έχει εξαιρετική ομάδα, χτυπάει όλα τα παιχνίδια και θα πάει για ένα διπλό γοήτρου. Προβλέπεται ανοιχτό ματς και είναι πιθανό να δούμε αρκετά γκολ. Το g/g και over 2.5 στο 1.73 θα είναι η επιλογή μου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις