Ζαριά… σε γκολ και έδρες στην Αγγλία

προγνωστικά

Προγνωστικά και επιλογές από τις κατηγορίες League One & Two της Αγγλίας στην στήλη του Βασίλη Βασιλείου για σήμερα Τρίτη.

Το σήκωσε η Σενεγάλη και πανηγυρίσαμε παρέα την επιβεβαίωση του μακροχρόνιου κατάκτησης από τα «λιοντάρια της Τεράνγκα». Πολύ σημαντικό boost σε ότι αφορά το ισοζύγιο της χρονιάς. Ας πάμε στα σημερινά προγνωστικά όμως, όπου έχουμε δράση στα πρωταθλήματα Αγγλίας.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Προγνωστικά League One: Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Γουίκομπ

Στο Άκρινγκτον η τοπική ομάδα υποδέχεται την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Χωρίς νίκη συνεχίζουν οι γηπεδούχοι μέσα στο 2022 (0-4-2) και φαίνεται πως διανύουν μια περίοδο ντερφορμαρίσματος. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Πόρτσμουθ. Έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα της Οξφόρδης, αλλά περιμένω να βγάλει αντίδραση η Άκρινγκτον. Αμφότερες μετρούν 4 goal/goal στα τελευταία 5, οπότε αναπόφευκτα το χέρι μου πάει στο αμφίσκορο.

Στην έδρα της Φλίτγουντ Τάουν θα δοκιμαστεί η εκπληκτική το τελευταίο διάστημα ΜΚ Ντονς. Μόνο η Γουίγκαν έχει καλύτερο ρεκόρ από τους «Ντονς» στα εκτός έδρας και πιστεύω πως απέναντι σε μια ομάδα όπως η Φλίτγουντ δε θα συναντήσουν μεγάλο πρόβλημα. Έχει αξία και το over 2,5 καθώς σε 15 αγώνες στην έδρα τους οι γηπεδούχοι μετρούν 11 over 2,5 με τέρματα 25-24, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 10 over 2,5 με τέρματα 30-18 όταν αγωνίζονται εκτός έδρας.

Η τρίτη αναμέτρηση που έχω σημειώσει από την League One είναι αυτή μεταξύ Γουίκομπ και Σριούσμπερι. Από δύο σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, που θέλουν να δώσουν τέλος στο σερί για παραμείνουν εντός εξάδας. Μια από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας η Σριούσμπερι (1-5-9) θα αγωνιστεί με κύριο μέλημα να μην δεχθεί γκολ. Δε νομίζω όμως ότι θα τα καταφέρει κιόλας. Σε απόδοση διπλασιασμού ο άσος στο PameStoixima.gr, σε μια αναμέτρηση που δε θα ξεφύγει το σκορ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά League Two: Χωρίς νίκη για 8 ματς η Λέιτον Όριεντ

Ακόμη μια έδρα που θα στηρίξω είναι αυτή της Έξετερ. Μπορεί να μην είναι απόρθητο κάστρο αφού δεν έχει και το καλύτερο ρεκόρ εντός (6-5-2), όμως βρίσκεται σε ανοδική πορεία όντας η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (3-2-0). Κάκιστη η ως τώρα παρουσία της Λέιτον Όριεντ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», καθώς το τελευταίο της διπλό εκεί, σημειώθηκε το 2001 (έκτοτε μετρά 0-3-6). Παράλληλα έχει μείνει για 8 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-2-6) στο φετινό πρωτάθλημα και μάλλον το σερί θα συνεχιστεί για κάμποσα ματς ακόμη. Έχει αξία ο άσος στο 2.12 του PameStoixima.gr, αν και θυμίζω πως η Έξετερ μας είχε κάψει στο εντός με την Χάρτπουλ (0-0)…

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
21:45
Γουίκομπ - Σριούσμπερι
1
2.00
BET: 6 units
Μονό
21:45
Έξετερ - Λέιτον Όριεντ
1
2.12
BET: 5 units
Μονό
21:45
Φλίτγουντ Τάουν - ΜΚ Ντονς
2
2.15
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.25
21:45
Άκρινγκτον - Όξφορντ
Goal/goal
1.68
21:45
Φλίτγουντ Τάουν - ΜΚ Ντονς
Over 2,5
1.92
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις