Φωτιά στη Φλωρεντία, 3.70 στον Βορρά

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: «Φωτιά» στη Φλωρεντία, ειδικά στη Superleague συνθέτουν στο σκηνικό της σημερινής στήλης για τον SuperMario.

Καλησπέρα κύριοι. Καλά πήγαμε μεσοβδόμαδα στη στήλη μας, η οποία και πάλι έκλεισε με κέρδος! Σήμερα, μας τα χάλασε στα προγνωστικά φάουλ η Ισπανία, καθώς μέχρι την ώρα που έγραφα τη στήλη δεν είχαν ανοίξει οι αγορές. Ωστόσο, θα έχουμε ένα προγνωστικά στοιχήματος με φάουλ από Φλωρεντία μεριά και δύο στοιχήματα από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προγνωστικά φάουλ: Στο κυνήγι του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Φιορεντίνα και Λάτσιο βρίσκονται ισόβαθμες, μόλις ένα βαθμό μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τα στατιστικά φάουλ δεν οδηγούν σε over, ωστόσο εμείς αυτό θα επιλέξουμε, καθώς περιμένω ένα παιχνίδι «φωτιά», με γρήγορο ρυθμό και πολλά φάουλ.

Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 11,59 με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται κοντά στα 12 μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ο Ορσάτο που σφυρίζει βρίσκεται στα 28 φάουλ μέσο όρο. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού με οδηγεί στο over 25,5 στα προγνωστικά φάουλ.

Δύο ειδικά στοιχήματα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης υποδέχεται το Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δύο ομάδες με πολλές επιθετικές αρετές. Ο Άρης θα πιέσει από την αρχή για να βρει το γκολ, ενώ ο Βόλος παίζει ελεύθερα και επιθετικά σε όλα τα παιχνίδια. Επίσης, παίρνει και αρκετά κόρνερ. Με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» είχε πάνω από 3 ενώ και με τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» πήρε αρκετά. Θα πάω με ένα συνδυαστικό στοίχημα και εξηγούμαι: Over 2,5 κόρνερ Βόλος και over 8,5 κόρνερ συνολικά σε απόδοση 2.10.

Τέλος, κλείνω με ένα ειδικό στοίχημα με κάρτα σε παίκτη. Στοχεύουμε να δεχτεί κάρτα ο Μπαριέντος του Βόλου στο 3.70. Την απόδοση τη θεωρώ εξαιρετική. Ο παίκτης είναι επιθετικός και μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Επίσης, παίζει στο νευραλγικό χώρο του κέντρου στον οποίο περιμένω πολλές μονομαχίες. Πολλές φορές είναι και «γκρινιάρης» προς τον διαιτητή και δέχεται την κάρτα μόνο και μόνο για διαμαρτυρία. Για εμένα η απόδοση δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει το 3.00. value!

Καλή τύχη.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Mονό
19:30
Άρης - Βόλος
Over 8,5 κόρνερ & Βόλος over 2,5 κόρνερ
2.10
BET: 12 units
Mονό
19:30
Άρης - Βόλος
Να δεχτεί κάρτα Μπαριέντος
3.70
BET: 10 units
Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Λάτσιο
Over 25,5 φάουλ
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις