Κούραση και ρίσκο στην Ισπανία

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - Εξάποντο στο Έλτσε με φόντο την παραμονή, κούραση και απογοήτευση στην Μαγιόρκα, ευκαιρία για την Θέλτα, στήριξη με ρίσκο η Σεβίλλη

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Έφυγε ένας κακός, στο κλείσιμο, Γενάρης, που έφερε πολλές ανατροπές και ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα και αρκετές εκπλήξεις στο κύπελλο.  Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα restart με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Έλτσε – Αλαβές αναμετρούνται νωρίς το μεσημέρι

Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ρεάλ, της πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Η μαχητικότητα της εντός γηπέδου και η ένταση που δίνει στα παιχνίδια της φέρνουν αποτελέσματα.

Η Αλαβές από την άλλη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μάλλον είμαι πολύ επιεικής. Από τις ομάδες που τον μήνα που μας πέρασε μέτρησαν πολλές πληγές. Με αρνητικό σερί αποτελεσμάτων, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και τελευταία νίκη της τον Νοέμβρη!

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Πρώτο σημείο σαν επιλογή θεωρώ τα λίγα τέρματα, κάτι το οποίο ενισχύεται και από την προϊστορία τους. Ωστόσο μου είναι δύσκολα να αγνοήσω την φόρμα τους και την εντός/εκτός έδρας συμπεριφορά τους και θα προτιμήσω τον άσο των γηπεδούχων.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Από την αναμέτρηση Μαγιόρκα – Κάντιθ θα στηρίξω τα λίγα τέρματα. Σωστό φαβορί η γηπεδούχοι αλλά η κόπωση και ο αποκλεισμός μεσοβδόμαδα από το κύπελλο με απωθούν από το να τους στηρίξω.

Στο Βίγκο και στον αγώνα Θέλτα – Βαγιεκάνο θα τιμήσω τον άσο των γηπεδούχων, καθώς είναι ξεκούραστοι και με λευκό απουσιολόγιο. Σε αντίθεση με την Ράγιο που παίζει ασταμάτητα δύο παιχνίδια την εβδομάδα για πάνω από ένα μήνα. Είναι συνέχεια στα κόκκινα και κάποια στιγμή πρέπει να χαλαρώσει για λίγο, αλλιώς θα σκάσει.

Τέλος στην αναμέτρηση Οσασούνα – Σεβίλλη θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους και ένα ειδικό. Αυτά τα λίγα, από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
15:00
Έλτσε - Αλαβές
1 dnb
1.65
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 9.67
15:00
Έλτσε - Αλαβές
1
2.45
22:00
Οσασούνα - Σεβίλλη
Anytime score: 0-2
3.95
BET: 5 units
Μονό
17:15
Μαγιόρκα - Καντίθ
Under 2,5
1.60
BET: 10 units
Μονό
19:30
Θέλτα - Βαγιεκάνο
1
1.98
BET: 30 units
Μονό
22:00
Οσασούνα - Σεβίλλη
2
2.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις