Η φυγή του Φρίμαν… και το τρίποντο

Η φυγή του Φρίμαν... και το τρίποντο

Επιλογές από Euroleague και Eurocup έχει ο Στυλιαράς από το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα.

Γεια και χαρά σας. Πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις ευρωπαϊκές μπασκετικές διοργανώσεις υπάρχει αυτές τις μέρες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα από τα σημερινά παιχνίδια.

Το πάνω χέρι η Ολίμπια Λουμπλιάνας

Δράση υπάρχει στο Eurocup, εκεί όπου έχω ξεχωρίσει μία επιλογή. Η Ολίμπια Λουμπλιάνας φιλοξενεί τη Μπούρσασπορ σε ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν τρεις νίκες και βρίσκονται στο όριο για να προκριθούν στα play off της διοργάνωσης. Μόλις εχθές η Μπόυρσα ανακοίνωσε την παραχώρηση του καλύτερου της παίκτη, του Άλερικ Φρίμαν, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. O Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 19,6 πόντους ανά ματς μένοντας στο παρκέ για περισσότερα από 34 λεπτά! Αν μη τι άλλο, το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο, αφού το υπόλοιπο ρόστερ των Τούρκων είναι μέτριο.

Οι Σλοβένοι από την μεριά τους, ενισχύθηκαν με τον Ζόραν Ντράγκιτς, αναμφίβολα έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Eurocup. Το ρόστερ της Ολίμπια αποτελείται από αρκετά έμπειρους και αξιόλογους παίκτες όπως είναι οι Μπλάζιτς, Πούλεν, Φέρελ, Όμιτς και Έτζιμ. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει με 9 πόντους, διαφορά την οποία θα προσπαθήσει να ανατρέψει η ομάδα του Γκόλεματς. Πάμε με το -7,5 των γηπεδούχων.

Έχει το ένα τρίποντο ο Σμιθ

Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η Άλμπα θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ στο Βερολίνο. Ένα ειδικό παίκτη μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από αυτό το ματς. Ο Τζαλίν Σμιθ των Γερμανών που αγωνίζεται στα γκαρντ, είναι ένας παίκτης που δε διστάζει να παίρνει αρκετές προσπάθειες επιθετικά. Σε 20 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα έχει επιχειρήσει 70 τρίποντα, κάτι που σημαίνει πως παίρνει 3,5 σουτ ανά ματς πίσω από τα 6.75μ. Κόντρα στην Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική είχε 3/6, ενώ την Κυριακή στο πρωτάθλημα απέναντι στη Βούρτζμπουργκ μέτρησε 1/3. Βρίσκω το over 0,5 εύστοχο τρίποντο του σε απόδοση 1,87 και δεν μπορώ να μην το βάλω στα προγνωστικά μπάσκετ μου.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
20:15
Ολίμπια Λουμπλιάνας - Μπούρσασπορ
1 (-7,5)
1.90
BET: 25 units
Μονό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ούνιξ
Σμιθ over 0,5 τρίποντο
1.87
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις