Για το 8/10 και το 1.85 η Μονακό

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης, με δύο αναμετρήσεις απο το κουπόνι της Τρίτης.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Όπως τις περισσότερες φορές, έτσι και τώρα το μπάσκετ μας προσφέρει άπειρες στοιχηματικές επιλογές τις καθημερινές ημέρες, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αθλήματα. Σήμερα θα εστιάσουμε στην αναμέτρηση της Γκραν Κανάρια με την Βαλένθια για το Eurocup το βράδυ της Τρίτης (22.00) και του Παναθηναϊκού με τη Μονακό στις 21.00 της ίδιας ημέρας. Προχωράμε με προγνωστικά μπάσκετ.

Παναθηναϊκός – Μονακό 

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μονακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, έπειτα από μια πληθωρική εμφάνιση απέναντι στην Μπασκόνια. Παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει, επικράτησε σχετικά εύκολα και πάει για το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην φορμαρισμένη γαλλική ομάδα. Στους τελευταίους 3 αγώνες του στην Ευρώπη, σκοράρει κατά μέσο όρο 76.5 πόντους και δέχεται 81.

Όσον αφορά του απουσιολόγιο του Δημήτρη Πρίφτη, συνεχίζει να μην μπορεί να βασίζεται στους Μέικον και Παπαγιάννη (θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αλλά δεν είναι στο 100%) αλλά και στον Παπαπέτρου που πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όπως και να έχει όμως, συνεχίζει να ταλαιπωρείται κάτι που φάνηκε και απέναντι στην Μπασκόνια, ενώ με τον Άρη δεν αγωνίστηκε λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, οι Μονεγάσκοι διανύουν την καλύτερή τους περίοδο εφέτος με 7 νίκες σε 9 αγώνες. Η μια ήττα στο πρωτάθλημα για 4 πόντους και άλλη μία στην παράταση με την Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague. Το μήνα Ιανουάριο μετράει 3 νίκες σε 4 ματς Euroleague με 84 πόντους επιθετική συγκομιδή και 74 παθητικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντουέιν Μπέικον με 18 πόντους ανά αγώνα(σε αυτό το διάστημα αγώνων) και τον συνήθη ύποπτο Μάικ Τζέιμς με 19.5. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι στο λαβωμένο τριφύλλι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μπουν στην ζώνη των πλέι-οφ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γκραν Κανάρια – Βαλένθια

Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Eurocup ανάμεσα στις δύο ισπανικές ομάδες. Θυμίζουμε ότι αναμετρήθηκαν πριν 4 μέρες για την ACB με νικητή την Βαλένθια για 29 πόντους! Παρ’ όλα αυτά η Γκραν Κανάρια είναι μια εξαιρετική ομάδα και το έχει δείξει καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν. Μόνη εξαίρεση; Ο τελευταίος ενάμιση μήνας όπου κόβιντ και τραυματισμοί, δημιούργησαν μια κοιλιά τουλάχιστον στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Παρά τις δυσκολίες, σε αυτό το διάστημα έκανε το 4/5 απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους. Επιθετικά τα παιχνίδια της ξεπερνάνε σχεδόν πάντα τους 155 πόντους, αφού παρά την πολύ καλή της επίθεση φέτος(81μέσο όρο), αντιμετωπίζει προβλήματα αμυντικά(77 πόντους ανα αγώνα).

Απο την άλλη πλευρά η Βαλένθια βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση με 7 σερί νικηφόρα αποτελέσματα με ισορροπημένη μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όπως προανέφερα μοιράζεται την κορυφή με την Γκραν Κανάρια στο Eurocup, ενώ στην ACB δυνητικά, βρίσκεται στην 4η θέση. Σε αυτό το νικηφόρο διάστημα αγώνων, μετράει 86 πόντους επιθετικά και μόλις 71 αμυντικά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιλογή βάσει φόρμας και λογικής

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μονακό θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.85 και τον Ντουέιν Μπέικον να σκοράρει over 10.5 πόντους σε απόδοση 1.60, ενώ στον ισπανικό εμφύλιο θα επιλέξουμε αγοράσουμε το διπλό της Βαλένθια σε απόδοση 1.70.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μονακό
2
1.85
BET: 10 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Μονακό
Ντ. Μπέικον over 10.5 πόντοι
1.60
BET: 30 units
Μονό
22:00
Γκραν Κανάρια - Βαλένθια
2
1.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις