Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Βόμβες στοίχημα

Στον δρόμο των ταμείων θέλει να μείνει ο Bet Minute και ρίχνει βόμβες στοίχημα σε Λαμία και Λέτσε.

Τα παρτάκια συνεχίζονται σε τούτην εδώ την γωνιά του koubanezos.gr. Μπορεί να μην έχουμε τίποτα βόμβες στοίχημα, όπως διατυμπανίζουν διάφοροι δεξιά κι αριστερά, όμως μεθοδικά, το κέρδος είναι καλό. Έτσι θα συνεχίσουμε και σήμερα, σε μια μέρα που μπορεί να είναι ψιλοάδεια, αλλά ο Bet Minute δεν θα σας άφηνε έτσι.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

ΛαμίαΆρης το μοναδικό ματς που έχει επιβιώσει απ’ τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς τα άλλα τρία τα έθαψε το χιόνι. Και για τούτο ακούστηκε αναβολή, κάτι που ήθελαν και οι δύο ομάδες, αλλά τελικά θα παίξουν ως φαίνεται για την ώρα.

Στο 0-0 λοιπόν το πρώτο ματς, στο 0-0 και το κυριακάτικο για το πρωτάθλημα. Κοινώς, 180+ λεπτά που καμία δεν κατάφερε να σκοράρει. Να έχουν σκοπό, λέτε, να το κάνουν απόψε; Κομματάκι χλωμό το κόβω. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, είναι στα μάτια μου η αναμέτρηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν -λογικά- την πρωτοβουλία, όμως το θέμα στο γκολ είναι τεράστιο. Η Λαμία θα περιμένει και θα ψάξει να χτυπήσει στην κόντρα. Από 0-0 μέχρι 1-0, 0-1 το κόβω. Παίρνω λοιπόν το under 1,5 και στα δύο ημίχρονα στο 1.90 από την Betshop, απόδοση που θα μπορούσε να ήταν και 1.60… Και μπορεί να λέω και πολύ…

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Επιλογή βγάζει και το ΛέτσεΒιτσένζα στην ιταλική Serie B. Από χίλια κύματα έχει περάσει το συγκεκριμένο, ήδη έχει αναβληθεί δύο φορές, θα ήθελα να παίξω τρίτη αναβολή αλλά που να το ‘βρεις. Σκοράρει πολύ η Λέτσε στο 31’-45’. Επτά φορές το έχει κάνει στην έδρα της, απ’ τα συνολικά 21 γκολ. Μιλάμε για 33% ποσοστό επαλήθευσης, όχι αστεία. Το συγκεκριμένο, τυγχάνει να είναι το αγαπημένο διάστημα της Βιτσένζα για να τα τρώει. Είναι δυνατόν να το αφήσω να περάσει έτσι; Στο 2.37 από την Winmasters.

Μονό
20:00
Λαμία - Άρης
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
1.90
BET: 15 units
Μονό
21:00
Λέτσε - Βιτσένζα
Γκολ μεταξύ 31’-45’
2.37
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις