Λέστερ – Λίβερπουλ: Με Τσιμίκα για το 6x…

Bet of the Day

Η αγωνιστική δράση στην Αγγλία δε σταματά καθόλου αυτές τις ημέρες και το Bet of the Day δε μπορεί να λείψει από ακόμα ένα μεγάλο ματς της Premier League.

Μετά από την εξάρα στο Μάντσεστερ από την πρωτοπόρο Σίτι, η Λέστερ υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας Λίβερπουλ, σε μια ακόμα  αναμέτρηση μεγάλης δυσκολίας. Φυσικά, η στήλη Bet of the Day δε θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο ματς!

  • Στάδιο «Κινγκ Πάουερ», Λέστερ (32.261 θ.)
  • Υπέρ της Λίβερπουλ η παράδοση σε αναμετρήσεις Premier League. Οι «κόκκινοι» έχουν 16 νίκες, οι «αλεπούδες» 8, ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Συνολική προϊστορία ανεξάρτητα διοργάνωσης Λέστερ 40 νίκες – 25 ισοπαλίες – Λίβερπουλ 52 νίκες.
  • Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, διετέλεσε προπονητής της Λίβερπουλ για 3 σεζόν (2012-2015), προτού αναλάβει ο Γιούργκεν Κλοπ.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν 6 ημέρες στα προημιτελικά του League Cup στο «Άνφιλντ», με τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι (3-3 κ.α.)

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Λέστερ

Ρεπορτάζ: Δέχθηκε 4 γκολ σε 20 λεπτά στο «Έτιχαντ» από την Μάντσεστερ Σίτι και παρά την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο με 3 σερί γκολ, ηττήθηκε με 6-3! Κινείται στην μετριότητα σε όλη τη φετινή σεζόν, ενώ δε μπορεί να βρει συνέπεια στις εμφανίσεις της. Βέβαια, μαστίζεται από πολλά προβλήματα τραυματισμών και είχε αρκετά κρούσματα COVID-19 τις προηγούμενες βδομάδες.

Απουσίες: Συνεχίζει να έχει γεμάτο απουσιολόγιο ο Ρότζερς. Κυριότερες απουσίες αυτές των βασικών Σογιουνσού (κεντρικός αμυντικός), Ντάκα (φορ) και Μπάρνς (εξτρέμ). Περιορισμένες λύσεις και στην άμυνα για τη Λέστερ, με τους Φοφανά (αμ.χαφ), Έβανς (κεντρικός αμυντικός), Τζάστιν (πλάγιος μπακ) και Περέιρα (πλάγιος μπακ) να παραμένουν εκτός. Λογικά επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Βάρντι που έμεινε στον πάγκο με την Σίτι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Ντάλεϊ Κάμπελ, Βέστεργκααρντ, Αμάρτεϊ, Καστάνιε – Εντιντί, Σουμαρέ, Τίλεμανς – Πέρεζ, Βάρντι, Μάντισον

Stat Attack: Μόλις δύο φορές έχει κρατήσει η Λέστερ ανέπαφη εστία στο φετινό πρωτάθλημα

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Δεν αγωνίστηκαν οι «κόκκινοι» την Boxing Day, αφού η αναμέτρηση με την Λιντς αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων στα «παγώνια». Έτσι, η τελευταία τους εμφάνιση ήταν απέναντι στην… Λέστερ για το League Cup, την προηγούμενη Τετάρτη. Ο Κλοπ δήλωσε πως η αναβολή με τη Λιντς δεν ήταν κάτι θεμιτό για τον ίδιο, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα.

Απουσίες: Ευχάριστα νέα για τον Γερμανό τεχνικό η επιστροφή των φαν Ντάικ (κεντρικός αμυντικός), Τζόουνς (χαφ), Φαμπίνιο (χαφ), αφού βγήκαν από την καραντίνα. Οριακά προλαβαίνει και ο Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), ο οποίος επίσης ήταν απομονωμένος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα COVID-19, αλλά έκανε μια πλήρη προπόνηση. Τιμωρημένος ο Ρόμπερτσον (αριστερός μπακ), κάτι που σημαίνει ότι ο Τσιμίκας θα πάρει φανέλα βασικού. Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνια απόντες Έλιοτ (μεσοεπιθετικός), Φίλιπς (αμυντικός), Οριγκί (φορ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ, φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά (Τιάγκο) – Μανέ, Σαλάχ, Ζότα

Stat Attack: Σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα 11 από τα 12 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Λέστερ - Λίβερπουλ: Με Τσιμίκα για το 6x...

Προγνωστικά Bet of the Day: Δύσκολα θα μπορέσει να συμμαζέψει την εικόνα της η Λέστερ από την Boxing Day, ωστόσο το διπλό είναι πολύ χαμηλά σε απόδοση. Σε πρώτο πλάνο, όπως τα περισσότερα φετινά ματς των δύο ομάδων το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.27 στην Winmasters. Εφτά της Λέστερ και έξι της Λίβερπουλ από τα οκτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχουν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σε απόδοση 1.78 προσφέρεται το ασιατικό over 1,25 του πρώτου ημίχρονου στη Novibet.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, οι «αλεπούδες» έχουν προβλήματα στα πλάγια μπακ, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία για ανεβάσματα σε Αλεξάντερ-Άρνολντ και Τσιμίκα. Η ασίστ του Άγγλου προσφέρεται στο 3.00 (ο οποίος εκτελεί και τα στημένα), ενώ εκείνη του Κώστα πληρώνει 6.00 στη Stoiximan.

Μονό
22:00
Λέστερ - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 2,5
2.27
Μονό
22:00
Λέστερ - Λίβερπουλ
Over 1,25 στο 1ο ημίχρονο
1.77
Ειδικά παικτών
22:00
Λέστερ - Λίβερπουλ
Ασίστ Τσιμίκα
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις