Γκολ και θέαμα στα ντέρμπι της Ligue 1

προγνωστικά Ligue1

Προγνωστικά Ligue 1 από τον Luca Toni με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια από το κορυφαίο πρωτάθλημα στη Γαλλία. Συνδυασμοί με τιμές άνω του διπλασιασμού.

Ιδιαίτερα ελκυστικό το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα αγώνων στη Γαλλία, εστίασα με προγνωστικά στα δύο σούπερ ντέρμπι της Μονακό με αντίπαλο τη Ρεν και της Μπορντό απέναντι στη Λιλ, κυρίως λόγω των εξαιρετικών αποδόσεων στις οποίες προσφέρονται τα γκολ.

Προγνωστικά Μονακό-Ρεν

  • over 2,5 γκολ σημειώθηκαν τις πέντε τελευταίες φορές που η Μονακό υποδέχτηκε τη Ρεν, οι 4 εκ των οποίων συνοδεύτηκαν με γκολ και από τις δύο πλευρές.
  • g/g τα 3 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος της Μονακό.
  • over 2,5 γκολ στα τρία πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος της Ρεν και σε 3 από τα 5 της Μονακό.
  • Μόλις μία φορά διατήρησε ανέπαφη την εστία της η Μονακό στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Εκκίνηση από το Πριγκιπάτο και το «Λουί Ντε», εκεί όπου οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί στους 9 τελευταίους αγώνες τους. Κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών για την ομάδα του Κόβατς στη μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η συγκομιδή των 26 βαθμών (-4 από τις θέσεις που οδηγούν στα προκριματικά του επόμενου Champions League) και η 8η θέση σίγουρα δεν αρμόζουν σε μια ομάδα με το πρεστίζ των Μονεγάσκων. Με σύμμαχο την παράδοση θα προσπαθήσουν να καταβάλουν την αντίσταση της Ρεν και να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στην αντίπερα όχθη συναντάμε τη Ρεν που φιγουράρει στην 3η θέση της κατάταξης , απέχοντας μόλις ένα βαθμό από τη δεύτερη Μαρσέιγ. Ασυνήθιστο για τη φετινή της πορεία το σερί 2 εντός έδρας ηττών στο πρωτάθλημα από Νις και Λιλ. Παρ’όλα αυτά, μακριά από τη Βρετάνη μετρά 3 διαδοχικές νίκες. Ποιοτική ομάδα με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχει επενδύσει πολλά χρήματα σε μεταγραφές φέτος και διεκδικεί επάξια τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο επερχόμενο Champions League. Εντός των δυνατοτήτων της ένα θετικό αποτέλεσμα στο Πριγκιπάτο.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική των δύο ομάδων και το γεγονός ότι αμφότερες προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, εκτιμώ ότι δε θα κλειστούν (δεν είναι και στη φύση τους, άλλωστε) και θα δούμε ένα χορταστικό παιχνίδι. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο, αν θέλουν να διατηρηθούν ζωντανές και να κάνουν ένα βήμα μπροστά ως προς την υλοποίηση των στόχων τους. Επιλογή μου το συνδυαστικό g/g & over 2,5 στα προγνωστικά στοιχήματος, που ευνοείται και από τη μεταξύ τους παράδοση και προσφέρεται στο αξιόλογο 2.22 στη winmasters.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Προγνωστικά Μπορντό-Λιλ

  • over 2,5 γκολ κατέγραψαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες
  • 8 διαδοχικά over 2,5 για τη Μπορντό σε όλες τις διοργανώσεις, g/g & over 2,5 και στα 6 τελευταία ματς για τη Ligue 1
  • 5 σερί εκτός έδρας g/g&over 2,5 για τη Λιλ σε Ligue 1 και Champions League

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στα γαλλικά γήπεδα και κατευθυνόμαστε νοτιοδυτικά και συγκεκριμένα στο «Ματμούτ Ατλαντίκ», εκεί όπου οι Γιρονδίνοι της Μπορντό υποδέχονται την πρωταθλήτρια Λιλ.

Τη χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου αποτελεί η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς και προέρχεται από τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της σύγχρονης ιστορίας της (ξεπέρασε το χαμηλό εμπόδιο της Ζουασιά, συντρίβοντάς την με 10-0 για το θεσμό του κυπέλλου). Τόνωση εν όψει της δύσκολης συνέχειας, με το Νιανγκ να ξεμπουκώνει πετυχαίνοντας 4 γκολ. Έφτασαν έτσι τα 8 διαδοχικά over 2,5 οι Γιρονδίνοι. Ας δούμε, όμως, τα 5 πιο πρόσφατα ματς που διεξήχθησαν στην έδρα τους:

-Μπορντό-Ζουασιά 10-0

-Μπορντό-Λυών 2-2

-Μπορντό-Μπρέστ 1-2

-Μπορντό-Παρί 2-3

-Μπορντό-Ρέμς 3-2

Μόλις μια νίκη στα 9 εντός έδρας της σημείωσε φέτος η γηπεδούχος(1-4-4 με γκολ 13-17) και αυτό την έχει καθηλώσει στους 17 πόντους, μόλις 2 πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, είναι υποχρεωμένη να δώσει μάχες επιβίωσης από εδώ και στο εξής.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Πάμε τώρα και στη φιλοξενούμενη ομάδα και περσινή πρωταθλήτρια Λιλ. Άργησε να πάρει μπροστά και αυτό της κόστισε, καθώς ήδη απέχει 20 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρί (45-25). Δείχνει να βρίσκει ρυθμό εσχάτως. Με 3/3 νίκες σε επίπεδο Champions League εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 ως πρώτη στον όμιλό της, ξεπέρασε το εμπόδιο της Οσέρ με 3-1 για το θεσμό του κυπέλλου, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι ανοδική η τροχιά της, αφού δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα τελευταία 6. Οι 25 βαθμοί που έχει συλλέξει έως τώρα βέβαια στη Ligue 1 είναι πολύ λίγοι και αν δε συνεχίσει να κερδίζει, θα απομακρυνθεί κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν (βρίσκεται ήδη στο -3). Μέτρια η επίδοση των πρωταθλητών μακριά από το Μετροπόλ, 2-3-4 με 12-14 τέρματα, χρίζει άμεσης βελτίωσης, αν θέλει να πετύχει κάτι.

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των «μολοσσών» , ανεξαρτήτως διοργάνωσης:

-Βόλφσμπουργκ-Λιλ 1-3

-Ρεν-Λιλ 1-2

-Μονακό-Λιλ 2-2

-Σεβίλλη-Λιλ 1-2

-Παρί-Λιλ 2-1

Στο δια ταύτα: 16 γκολ παθητικό για τη Μπορντό σε έξι αγώνες πρωταθλήματος από τις αρχές Νοέμβρη με επίθεση, όμως, που είναι ικανή να πετύχει δύο γκολ απέναντι σε Λυών και Παρί και σταθερά καλή παρουσία απέναντι στους ισχυρούς. Δεδομένη η ποιοτική υπεροχή της Λιλ, που επικράτησε απέναντι σε πολύ ανταγωνιστικούς αντιπάλους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εμφανίζει σταδιακά δείγματα των μεγάλων δυνατοτήτων της. Με ανεβασμένο το Ρενάτο Σάντσεζ και το δίδυμο Τζόναθαν Ντέιβιντ & Μπουράκ Γιλμάζ να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Προφανής και καλοπληρωμένη η επιλογή του combo g/g & over 2,5, με το 2.17 της winmasters να έχει τιμηθεί ήδη.

Μια νέα σούπερ προσφορά* από τη Novibet είναι εδώ!

Combo
22:00
Μονακό-Ρεν
Goal/goal & over 2,5
2.22
BET: 10 units
Combo
22:00
Μπορντό-Λιλ
Goal/goal & over 2,5
2.17
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις