Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης: Μάχη με πιθανότητες 50-50 και τριπλασιασμό

Προγνωστικά

Το Bet of the day ασχολείται με προγνωστικά στην αναμέτρηση Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης. Ευκαιρία να χτίσουν διαφορά έχουν οι γηπεδούχοι.

Μεγάλο παιχνίδι στην Ισπανία μεταξύ της Σεβίλλης και της Ατλέτικο Μαδρίτης απόψε. Φυσικά, το Bet of the day και τα προγνωστικά του koubanezos.gr δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

  • Σάντσεθ Πιθχουάν (43.883), Σεβίλλη
  • Η Σεβίλλη νίκησε µόνο το ένα από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της απέναντι στην Ατλέτικο (4 ισοπαλίες, 4 ήττες).
  • Το goal/goal επαληθεύτηκε στις 7 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις του ζευγαριού.

Σεβίλλη

Ρεπορτάζ: Στάθηκε πολύ τυχερή στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς βρήκε δίχτυα στη μοναδική σοβαρή ευκαιρία που δημιούργησε και έσωσε την παρτίδα. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια, αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αγχώθηκε μεσοβδόμαδα και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Αντράτς για το Copa del Rey.

Απουσίες: Τιμωρημένος ο μέσος Φερνάντο, τραυματίας ο μπακ Νάβας, οι εξτρέμ Λαμέλα και Σούσο, εκτός και ο φορ Εν Νεσίρι. Αμφίβολος ο μπακ Ακούνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Αουγκούστινσον, Κάρλος, Κουντέ, Μοντιέλ – Ντιλέινι, Χορδάν – Οκάμπος, Ράκιτιτς, Γκόμεθ – Ράφα Μιρ.

Stat attack: Μετράει 5 διαδοχικά under 2,5.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και τις προσφορές* τους

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεπορτάζ: Κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι της Μαδρίτης την περασμένη Κυριακή, μοιραία ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρεάλ. «Ταφόπλακα» στις επλίδες της για τον τίτλο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Εμεινε πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε να ισοφαρίσε, παρότι πήρε πρωτοβουλίες και είχε φάσεις. Μετά το 2-0 στο 57′ δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον αγώνα.

Απουσίες: Παραμένουν τραυματίες οι στόπερ Σάβιτς και Χιμένες, εκτός και ο μπακ Βρσάλικο. Νέα απουσία ο Γκριζμάν, επιστρέφει ο δεξιός μπακ Τρίπιερ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ομπλακ – Ερμόσο, Φελίπε, Κοντόγκμπια – Γιορέντε, Καράσκο, Κόκε, Ροντρίγκο Ντε Πολ, Λεμάρ – Ματέους Κούνια, Σουάρεζ.

Stat attack: Ανοιξε το σκορ στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

προγνωστικά

Αμφίρροπη αναμέτρηση, φαίνεται άλλωστε και από το σετ των αποδόσεων. Αποτελεσματική η Σεββίλη, ωστόσο έχει ένα κάρο απουσίες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μία τους ύψους και μία του βάθους, δεν έχει πείσει εφέτος. Προγνωστικά με επιλογή… ισοπαλίας στον τριπλασιασμό από τη Winmasters.

Μονό
22:00
Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης
X
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις