Ο Σλούκας απέρριψε τη Ρεάλ και ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Ο Σλούκας απέρριψε τη Ρεάλ και ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

«Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν», είχε αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Κώστας Σλούκας το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για χάρη της Φενερμπαχτσέ.

Πέντε χρόνια μετά και ενώ υπήρξαν δύο προσπάθειες επιστροφής (2017 και 2019), ο 30χρονος Eλληνας γκαρντ και οι «ερυθρόλευκοι», που περιμένουν απλά την τυπική αποδέσμευσή του από την τουρκική ομάδα για να τον ανακοινώσουν για τρία χρόνια, φάνηκε στην πράξη πως το ήθελαν περισσότερο από ποτέ.

Ο παίκτης, παρότι είχε συμβόλαιο για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο με τη Φενερμπαχτσέ (έναντι 2,05 εκατομμυρίων ευρώ), ξεκαθάρισε στην τουρκική ομάδα πως θέλει να επαναπατριστεί και τα κατάφερε, απέρριψε το να συζητήσει καν το ενδιαφέρον της Ρεάλ, ενώ και η Μπαρτσελόνα προσπάθησε μετά από επιθυμία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τοναποκτήσει με πολλά χρήματα, δίνοντας μάλιστα ως αντάλλαγμα στη Φενέρ τον Γάλλο πλέι μέικερ Τομά Ερτέλ.

Ο Ολυμπιακός τού έδειξε με τον σωστό τρόπο το πόσο πολύ τον θέλει πίσω, κάνοντάς του ρεαλιστική πρόταση (1,8 με 19 εκατ. ευρώ ετησίως) με βάση την πραγματική του αξία…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις