Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς: Για το ρεκόρ οι «πολίτες»

προγνωστικά

Εμβόλιμη 17η αγωνιστική στην Premier League και το Bet of the Day ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για τα προγνωστικά της αναμέτρησης Σίτι - Λιντς.

Απουσία μιας ημέρας για τα προγνωστικά του Bet of the Day, αφού το κουπόνι της Δευτέρας ήταν φτωχό. Ωστόσο, σήμερα (14/12), η Premier League μπαίνει σε… γιορτινούς ρυθμούς με την 17η αγωνιστική να βρίσκεται προ των πυλών και την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς να ξεχωρίζει.

  • «Έτιχαντ Στέντιουμ», Μάντσεστερ (53.000)
  • Ισορροπημένη η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξάρτητα της έδρας, με την Μάν.Σίτι να έχει 45 νίκες, τη Λιντς 43 νίκες και 18 ματς ισόπαλα.
  • Στα τελευταία οκτώ για την Premier League η Λιντς μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες κόντρα στην Σίτι.
  • Πέρυσι για το πρωτάθλημα: Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 1-2

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Νίκησε δύσκολα τη Γουλβς με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Ραχίμ Στέρλινγκ και έφτασε έτσι στην 6η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην κορυφή με 38 βαθμούς, ένα περισσότερο από τη Λίβερπουλ και δύο από την Τσέλσι. Συμπλήρωσε 32 νίκες στο πρωτάθλημα κατά το 2021 (32-2-6) και χρειάζεται μια ακόμη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Λίβερπουλ του 1982 (33) με τις περισσότερες νίκες στη μεγάλη κατηγορία σε ένα ημερολογιακό έτος.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο επιθετικός Φεράν Τόρες ενώ αμφίβολος δίνεται ο μέσος Ιλκάι Γκουντογκάν λόγω ενοχλήσεων. Τέλος, στο απουσιολόγιο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα προστέθηκε ο τιμωρημένος πλάγιος μπακ Ζοάο Κανσέλο. Πολύ πιθανή η επιστροφή του Κέβιν ντε Μπρόινε στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόλκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιτσένκο – Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Μπ.Σίλβα – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Χεσούς (Φόντεν)

Stat attack: Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνες πρωταθλήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Λιντς

Ρεπορτάζ: Έφτασε πολύ κοντά στην έκπληξη απέναντι στην Τσέλσι (3-2), όμως ένα πέναλτι στο 94′ στέρησε από τα «παγώνια» τον βαθμό στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα εμφανίστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι, παρά τις απουσίες που είχαν. Κάτι ανάλογο σκοπεύουν να πράξουν και σήμερα.

Απουσίες: Προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν τους βασικούς Κούπερ (σέντερ μπακ), Φίλιπς (αμ. μέσος) και Μπάμφορντ (φορ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Ροδρίγο. Παραμένουν εκτός οι Κοχ (σέντερ μπακ) και Στρούιτς (μέσος). 

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μελιέ – Ντάλας, Άιλινγκ, Γιορέντε, Φίρπο – Σάκλετον, Φορσό – Ραφίνια, Χάρισον, Τζέιμς – Ρόμπερτς

Stat attack: Έχει δεχθεί 12 γκολ στο πρώτο 15′ του δεύτερου μέρους, ένα λιγότερο από ότι σε όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης.

προγνωστικά

Προγνωστικά: Δε τίθεται θέμα γκέλας για την Μάντσεστερ Σίτι. Η Λιντς μαστίζεται από τραυματισμούς και δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάθος στο ρόστερ για να αποφύγει την ήττα εδώ. Ο άσος βέβαια είναι χαμηλά, για αυτό στρεφόμαστε σε ειδικά στοιχήματα. Η Λιντς δέχεται σχεδόν τα μισά της γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και να δεχθεί απόψε τουλάχιστον ένα στο χρονικό διάστημα 46΄-60΄πληρώνει 2.50 στην Winmasters.

  • Επέστρεψε μετά από την δεκαήμερη καραντίνα ο Ντε Μπρόινε, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να συνεισφέρει σε κάποιο γκολ της ομάδας του. Στο 3.00 να δώσει ασίστ σήμερα.
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς
Γκολ Σίτι μεταξύ 46΄-60΄
2.50
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς
Ασίστ Ντε Μπρόινε
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις