Ευκαιρία στο ντέρμπι της Γένοβας, ισορροπία στην Μαγιόρκα

Ευκαιρία στο ντέρμπι της Γένοβας, ισορροπία στην Μαγιόρκα

Το ντέρμπι της Γένοβας κλέβει την παράσταση στην ιταλική Serie A, ενώ Μαγιόρκα και Θέλτα δεν έχουμ μεγάλες διαφορές.

Γκολ στο ντέρμπι της Γένοβας

Ξεκινάμε με Ιταλία και Serie A και τον εναρκτήριο αγώνα της 17ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Τζένοα και την Σαμπντόρια. Το el classico της Γένοβας! Η Τζένοα με ρεκόρ 1-7-8 υποδέχεται την Σαμπντόρια με ρεκόρ 4-3-9. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Γιουβέντους όπως και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα τους από την Λάτσιο με σκορ 3-1. Την χαρά του over αποτελεί για φέτος η Σαμπντόρια σε αντίθεση με την Τζένοα η οποία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ!

Η Σαμπντόρια δείχνει καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία από την Τζένοα, στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο είναι αυτή που θέλει επειγόντως τους βαθμούς για να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Τόσο ο Ουκρανός προπονητής όσο και οι παίκτες του, ξέρουν πως για να κερδίσουν, οφείλουν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.  Ναι μεν η Τζένοα έχει την έδρα αλλά και πάλι δεν την εμπιστεύομαι απόλυτα, ειδικά απέναντι σε αυτήν την Σαμπντόρια. Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε γκολ. Πιο safe η επιλογή μας, με καλή απόδοση.

Λεπτές ισορροπίες στην La Liga

Μετά την safe επιλογή μας, πάμε να ρισκάρουμε με την αναμέτρηση Μαγιόρκα – Θέλτα για την La Liga. Μέτριες εφέτος και οι δύο ομάδες. Την έκπληξη όμως έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Μαγιόρκα η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για την αποφυγή των τελευταίων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα. Στον αντίποδα, με το ίδιο σκορ ηττήθηκε η Θέλτα εντός έδρας από την Βαλένθια σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να πάρει τουλάχιστον τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, η Μαγιόρκα έχει τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα. Η Θέλτα στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση. Και οι δύο έχουν στόχο κατ’αρχάς να μην ηττηθούν και… βλέπουν στη συνέχεια. Υπερτερεί κατ’ εμέ ως πρώτο σημείο η ισοπαλία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
21:45
Τζένοα - Σαμπντόρια
1Χ & over 1,5
2.18
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μαγιόρκα - Θέλτα
Χ
3.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις