Τα… ραδιοφωνάκια θα πάρουν φωτιά

Προγνωστικά

Ο Bet Minute χτυπά στο Champions League με προγνωστικά από 2.10 μέχρι και 3.20 σε Παρίσι και Οπόρτο.

Δύσκολη υπόθεση ήταν η Κυριακή, αλλά συνηθισμένα τα βουνιά απ’ τα χιόνια ρε μάγκες. Προχωράμε με προγνωστικά στα αστέρια, αλλιώς Τσαμπιόνια.

Πιάνω, αρχικά, το αδιάφορο ματσάκι της Παρί με την Μπριζ. ΟΚ, δεν είναι τελείως αδιάφορο, οι Βέλγοι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την Λειψία αλλά ας πρόσεχαν. Να μην κατέβαιναν κόντρα στους Γερμανούς όπως κατεβαίνουν στα ματς με τις Σερένγκ και τις Βάρεγκεμ. Πάρε πέντε στο κεφάλι και τρέχα να βρεις αποτέλεσμα στο Παρίσι. Καλά κρασιά. Και οι άλλοι βέβαια, οι Παριζιάνοι ντε, σάμπως είναι καλύτερα; Δεν βλέπονται τελευταία. Ο Ποκετίνο δεν φαίνεται να κολλάει με το όλο εγχείρημα και τον βλέπω να την κάνει αργά ή γρήγορα. Όμως σε ένα ματς χωρίς άγχος, με Εμπαπέ ξεκούραστο, δεν θα θελήσουν να φτιάξουν λίγο το κλίμα; Έτσι πιστεύω και αγοράζω δίχως ενοχές το over 1,5 και στα δύο ημίχρονα, στο 3.20 από το pamestoixima.gr.

Στον δεύτερο όμιλο, γίνεται της κολάσεως. Η νίκη της Μίλαν στην Μαδρίτη, έφερε τα πάνω κάτω και η Ατλέτικο τρέχει. Θέλει νίκη στο Οπόρτο και παράλληλα μη νίκη της Μίλαν, ή αν νικήσει, να την περάσει στην διαφορά τερμάτων. Οι «δράκοι» εξαρτώνται μόνο από τους εαυτούς τους αφού αν κερδίσουν, περνάνε στους «16» δίχως να τους καίει τι γίνεται στο Μιλάνο. Όπως καταλαβαίνετε, τα… ραδιοφωνάκια που λέμε εμείς οι παλιότεροι, θα πάρουν φωτιά. Τι παίζουμε ε; Παίζουμε late γκολ στο 2.10 από την Winmasters. Είτε η μια είτε η άλλη, θα ρισκάρουν. Δεν γίνεται αλλιώς, κάτι που σημαίνει κενά πίσω. Και το line είναι μια χαρά στο 76ο λεπτό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Ειδικό
19:45
Παρί Σεν Ζερμέν - Κλαμπ Μπριζ
Over 1,5 και στα δύο ημίχρονα
3.20
BET: 5 units
Late
22:00
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Γκολ μετά το 76’
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις