Fonbet: Live η νέα στοιχηματική εταιρεία με τρομερές αποδόσεις

Fonbet, στοιχηματική εταιρία.

Fonbet: Είναι πλέον διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό με σούπερ αποδόσεις, ειδικές αγορές, πληθώρα προσφορών* και ελάχιστη κατάθεση 2 ευρώ.

Εσκασε η είδηση. Η Fonbet είναι πλέον διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό. Μια εταιρεία πολύ διαφορετική, πολύ άμεση, που θα εκπλήξει τον κάθε Έλληνα παίκτη. Μπορείς άμεσα να κάνεις εγγραφή και να δεις το σύνολο των προσφορών* και τον παροχών της πατώντας εδώ. Μια εταιρεία με μεγάλη δυναμική ήρθε και στην Ελλάδα και εσύ μπορείς να διαβάσεις την αξιολόγησή της εδώ. Θα αναρωτηθεί κανείς «Γιατί να κάνω εγγραφή στη Fonbet;». Απαντήσεις υπάρχουν τόσο στην αξιολόγηση, όσο και παρακάτω. Απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα κάθε παίκτη. Δείτε αναλυτικά:

Αξιοπιστία

Μπορεί η Fonbet να είναι νέα στην ελληνική αγορά και το ελληνικό κοινό, ωστόσο, ως εταιρεία έχει εδραιωθεί στο χώρο για τουλάχιστον δύο δεκαετίας. Λανσάρεται στην παγκόσμια αγορά από το 1994, διαθέτει δίκτυο πάνω από 1.000 επίγειων καταστημάτων στην Ευρώπη και με εγγύηση τα 30 χρόνια εμπειρίας της ήρθε πλέον και στην Ελλάδα.

Ειδικές αγορές

Εξαιρετική είναι και στα εναλλακτικά στοιχήματα, παρέχοντας πλούσιο περιοχέμενο στις ειδικές αγορές. Εκεί θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα, σημεία για κάθε επιλογή. Από τελικές προσπάθειες έως χρήση VAR, αλλά και ακριβή αριθμό αλλαγών ή πλάγια και οφσάιντ. Συν τοις άλλοις, δεν γίνεται να λείπουν οι ασιατικές αγορές, αλλά και το πλούσιο Fonbet Live Betting.

Τρομερές Αποδόσεις

Η Fonbet ήρθε για να μείνει στον ελληνικό χώρο και προσφέρεται στο κοινό της αυτό που πραγματικά αναζητά, δηλαδή ελκυστικές αποδόσεις. Εξάλλου, αυτό είναι και το βασικό σύνθημά της, με το οποίο εισήλθε στην ελληνικές αγορές, δηλαδή το να «παίζεις με μεγάλες αποδόσεις».

Κορυφαίες εφαρμογές

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της ελληνικής έκδοσης, η Fonbet φρόντισε να παρέχει και mobile εφαρμογές, τόσο για τους χρήστες του λογισμικού iOs, όσο και γι’ αυτούς των Android. Παρέχει άψογη σχεδίαση, υψηλό Video Streaming*, εύκολη και κατανοητή πλοήγηση από το Match Center έως και την εξυπηρέτηση πελατών.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από την πρώτη ημέρα που λειτουργεί η ελληνική σελίδα της, η Fonbet προσφέρει και υπηρεσία Live chat στην ελληνική γλώσσα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δείχνει σε ακόμη έναν τομέα πανέτοιμη να εισέλθει δυνατά στον ανταγωνισμό και να παραμείνει για χρόνια στην ελληνική αγορά.

Συναλλαγές

Η Fonbet προσφέρει καταθέσεις και αναλήσεις με όλους τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών και μάλιστα με 0% προμήθεια, δηλαδή με μηδεδικές κρατήσεις. Συν τοις άλλοις, η ελάχιστα κατάθεση μέσω τραπεζικής κάρτα είναι μόλις στα 2 ευρώ, ενώ η Fonbet συνεργάζεται επίσης με τη Skrill, τη Neteller, την Paysafecard, αλλά και με μετρητά μέσω τις υπηρεσίας Viva Spot.

Προσφορές*

Κάθε νέα εταιρεία που εισέρχεται στο χώρο, φροντίζει να δίνει βροντερό παρόν. Δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω η Fonbet και μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της αρκεί για να σας πείσει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις