Σούπερ Λίγκα, μεταδόσεις 11ης αγωνιστικής

Σούπερ Λίγκα

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

H ελληνική Σούπερ Λίγκα συνεχίζει την πορεία της, έχοντας φτάσει πλέον στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει εδραιωθεί στην κορυφή και μάλιστα έχει αποκτήσει απόσταση έξι βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, αλλά και επτά βαθμών από τον τρίτο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ.

Αν μη τι άλλο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη την Κυριακή στις 19:30. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Βόλο στις 15:00, ενώ η ΑΕΚ ταξιδεύει το Σάββατο στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος στις 17:15 στο Nova Sports 2

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία στις 19:30 στο Cosmote Sports 2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ στις 19:30 στο Nova Sports Prime

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

ΟΦΗ – Ιωνικός στις 15:00 στο Cosmote Sports 2

Ολυμπιακός – Βόλος στις 15:00 στο Nova Sports Prime

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός στις 19:30 στο Cosmote Sports 2

ΠΑΟΚ – Αρης στις 19:30 στο Nova Sports Prime

Αν μη τι άλλο «γεμάτο» το πρόγραμμα της αγωνιστικής της Super League, με τα κανάλια της Nova και της Cosmote να διαθέτουν πλήρη κάλυψη των γεγονότων σε όλα τα γήπεδα της Super League.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις