Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεων

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεων

Ο La Bandiera επιστρέφει στα προγνωστικά Ιταλίας με γκολ, σημεία και ειδικά στοιχήματα.

Προγνωστικά Ιταλίας: Μάχες μικρομεσαίων

Νωρίς ξεκινάει η αγωνιστική δράση, μιας και το πρώτο παιχνίδι είναι στις 13:30. Προσωπικά θα ασχοληθώ με τις μάχες των μικρομεσαίων, που προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα τις τελευταίες εβδομάδες και εκτιμώ πως, σύμφωνα και με τα προγνωστικά Ιταλίας, θα έχουν πολλά γκολ.

Σασουόλο – Κάλιαρι

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεωνΗ Σασουόλο έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και σίγουρα θα κάνουν το παν για να μην τριτώσει το κακό. Επιθετικά είναι μία αρκετά καλή ομάδα, όμως αμυντικά έχει μεγάλο θέμα. Γενικότερα πιέζει αρκετά και καταφέρνει συχνά να προκαλεί και να εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων. Όσον αφορά τα στατιστικά της, μετρά έξι συνεχόμενα goal/goal & over 2,5.

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεωνΗ Κάλιαρι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και το πρόγραμμα της δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Εκτός έδρας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, χωρίς καν να πετύχει κάποιο τέρμα. Έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση, όμως φαίνεται να παίζει χωρίς πλάνο με αποτέλεσμα να χάνεται συχνά μέσα στο γήπεδο. Η επίθεση στηρίζεται συνήθως στον Ζοάο Πέδρο και τις πρωτοβουλίες του και αυτό περιμένω και σήμερα.

Προϊστορία: Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες με γκολ.

Μπολόνια – Βενέτσια

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεωνΗ Μπολόνια βρίσκεται σε φόρμα και έχει χτίσει ένα μικρό σερί με δύο συνεχόμενες νίκες. Έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετές μικρομεσαίες ομάδες κι έτσι έχει εξασφαλίσει, κατά πάσα πιθανότητα, μία εύκολη παραμονή. Μεγάλο της προτέρημα η επίθεση και η έδρα της. Ο Αρναούτοβιτς είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες επιθετικά, όμως προσωπικά δεν με πείθει.

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεωνΗ Βενέτσια έρχεται από μία νίκη-όνειρο, απέναντι στην Ρόμα. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ της στο σημερινό παιχνίδι. Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της δεν συνηθίζει να ρισκάρει, αλλά αν δει την Μπολόνια να ανοίγεται, τότε θα χτυπήσει στην αντεπίθεση. Επιπλέον περιμένω να κάνει πολλά φάουλ, ώστε να σπάει τον ρυθμό της αντιπάλου.

Σελερνιτάνα – Σαμπντόρια

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεωνΑκόμη μία ήττα με κάτω τα χέρια για την Σαλερνιτάνα και όπως όλα δείχνουν θα γίνει σάκος του μποξ. Δεν δείχνει πως έχει ό,τι χρειάζεται για αυτή την κατηγορία και πιθανότατα θα δώσει μάχη, ώστε να μην χαιρετήσει σαν ουραγός. Μόνο θετικό ίσως να είναι η επίθεση της, με Ριμπερί, Σίμι, Τζούριτς και Μπονατσόλι να προσφέρουν θέαμα, όποτε έχουν έμπνευση. Αν απειλήσει κάπως θα είναι με σέντρες.

Πολλά γκολ και διπλό αποδείξεωνΗ Σαμπντόρια σήμερα πρέπει να κερδίσει. Αν δεν, τότε θα βυθιστεί για τα καλά στην ζώνη του υποβιβασμού. Δεν της αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά, για αυτό και πιστεύω πολύ στο σημερινό διπλό, το οποίο βρίσκω στο εξαιρετικό 2.40 στην Novibet. Έχει τρομερές μονάδες στην επίθεση και αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν. Εκτιμώ πως θα δημιουργήσει φάσεις και θα σκοράρει εύκολα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
13:30
Σασουόλο - Κάλιαρι
1Χ & goal/goal
2.00
Μονό
16:00
Μπολόνια - Βενέτσια
Goal/goal
1.85
BET: 10 units
Κάρτες
16:00
Μπολόνια - Βενέτσια
Περισσότερες κάρτες: Βενέτσια
1.90
BET: 10 units
Μονό
16:00
Σαλερνιτάνα - Σαμπντόρια
2
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις