Σνούκερ: Μόνο έτσι δίνει 2.62 ο Τραμπ

Σνούκερ

Σε ρυθμούς Champion of Champions κινείται από σήμερα ο μικρόκοσμος του σνούκερ, όμως ο όμιλος του Τζαντ Τραμπ δεν είναι ελκυστικός από στοιχηματικής πλευράς.

Το τουρνουά των πρωταθλητών του σνούκερ αρχίζει σήμερα στο Μπόλτον και θα αποτελέσει το καλύτερο ορεκτικό για το UK Championship. Ως προς τα πονταρίσματα, πάντως, η σημερινή ημέρα προμηνύεται χλιαρή.

Δεν βοηθά ιδιαίτερα και το σύστημα διεξαγωγής. Οι «όμιλοι» είναι στην ουσία τα… παρακλάδια μιας «πυραμίδας» που είναι ίδια με εκείνες των διοργανώσεων με 16 παίκτες (όπως του Masters δηλαδή). Η διαφορά είναι ότι οι τρεις αγώνες κάθε «παρακλαδιού» διεξάγονται την ίδια ημέρα.

Έτσι, θα μαθαίνουμε το ζευγάρι του ουσιαστικού προημιτελικού γύρω στις 18:00 κάθε ημέρας. Μοιραία οι καθημερινές προτάσεις μας θα αφορούν τους αγώνες του 1ου γύρου και, όπου έχουμε έμπνευση, θα προβλέπουμε και «νικητή ομίλου». Θα είναι μακροχρόνιο, χωρίς να είναι!

Όπως λέγαμε, πάντως, το σημερινό μενού είναι φτωχό. Ο Τζαντ Τραμπ είναι το απόλυτο φαβορί, παρότι στο πρόσφατο English Open δεν έπαιξε καλά. Απ’ τη στιγμή που ξεκινά κόντρα στον παγκόσμιο πρωταθλητή των βετεράνων, τον Ντέιβιντ Λίλι, μπορεί να αισθάνεται τυχερός. Εμείς, όμως, δεν έχουμε αποδόσεις της προκοπής να ακολουθήσουμε.

Σε έναν αγώνα best of 7 όλα μπορεί να συμβούν. Όμως ο συμπαθής Λίλι ζορίζεται όταν παίζει μπροστά στις κάμερες, όπως έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Κι επειδή η τιμή της νίκης Τραμπ δεν ανεβαίνει ούτε με χάντικαπ 2,5 frames, θα πάρουμε το ρίσκο να κυνηγήσουμε το whitewash. Δεν είναι καθόλου ασφαλές ποντάρισμα, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Αλλά και το άλλο ζευγάρι του ομίλου μας δίνει τον ορισμό της ανασφάλειας: Στίβεν Μαγκουάιρ εναντίον Ράιαν Ντέι. Γνωρίζουν οι κατέχοντες τι σημαίνουν τα δύο ονόματα. Το ματς μπορεί να λήξει με την ίδια ευκολία 4-0 ή 0-4 όσο και να κριθεί στην τελευταία μαύρη! Ο Μαγκουάιαρ είναι συνολικά ανώτερος παίκτης, όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα κυνηγήσουμε ειδικό στοίχημα σχετικό με century, που μοιάζει πιο εφικτό από κάποιο σημείο ή over.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
Τραμπ - Λίλι
4-0 (ακριβές σκορ)
2.62
BET: 15 units
Μονό
15:00
Μαγκουάιρ - Ντέι
Ντέι over 0,5 centuries
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις